Αθλητισμός|14.11.2018 11:11

UEFA: Έτοιμη να αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League!

Newsroom

Σύμφωνα με την «L' Equipe» η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα εξετάσει και πάλι τα συμβόλαια των Παριζιάνων με χορηγούς, όπως επίσης και τις συμφωνίες για τις μεταγραφές του Νεϊμάρ και του Κιλιάν Μπαπέ.

Οπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά η Παρί Σεν Ζερμέν να βρεθεί εκτεθειμένη, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει με αποκλεισμό από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Football Leaks, o γαλλικός σύλλογος (όπως επίσης και η Μάντσεστερ Σίτι) εισέπραττε εισόδημα από βασικούς χορηγούς που σχετίζονταν με τον ιδιοκτήτη της, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τα ποσά να υπερβαίνουν κατά πολύ την αγοραία αξία που εκτιμούν οι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες που προσλαμβάνονται από την UEFA.

Οι Γάλλοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι προέβησαν σε ανάλογες κινήσεις, τονίζοντας ότι ενήργησαν πάντοτε σε πλήρη συμμόρφωση με τους νόμους και τους κανονισμούς. Ακόμα και αν τελικά δεν επιβληθεί αποκλεισμός από το Champions League, είναι ορατός ο κίνδυνος για τιμωρία με απαγόρευση μεταγραφών.

UEFAΠαρί Σεν ΖερμένChampions League