Αθλητισμός|18.06.2019 20:01

Euroleague: Τέλος εποχής για τον Νάντο Ντε Κολό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (pic)

Newsroom

Αν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε πριν από λίγες εβδομάδες στο μεγάλο στόχο της κατάκτησης της Euroleague (αλλά και τη VTB League), το φινάλε της σεζόν τη βρίσκει με μια τεράστια απώλεια. Ο Νάντο Ντε Κολό αποχωρεί από τη ρωσική ομάδα και όλα δείχνουν, ότι θα κυνηγήσει ξανά το όνειρο της συμμετοχής στο ΝΒΑ ή θα παίξει σε κάποια από τις μεγάλες ισπανικές ομάδες.

Ο Ντε Κολό είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήταν καθοριστικός παράγοντας στην πορεία της ομάδας του Ιτούδη. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Γάλλος σταρ είχε 14,7 πόντους κατά μέσο όρο, με 55,2% στα δίποντα, 43,1% στα τρίποντα και 94.6% στις βολές. Σε αυτά πρέπει να συνυπολογιστούν 2,5 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά 24:14 συμμετοχής σε 34 αγώνες της EuroLeague.

Η ΤΣΣΚΑ επιχειρεί να κλείσει το κενό του Ντε Κολό με τον Κώστα Σλούκα, στον οποίο ρωσικά ΜΜΕ την εμφανίζουν έτοιμη να προσφέρει λευκή επιταγή προκειμένου να μεταγραφεί στη Μόσχα. Πέραν του Ντε Κολό, οι Ρώσοι αποχωρίστηκαν τον Χίγκινς, ενώ προς την έξοδο βαδίζει και ο Ροντρίγκεθ. Αντίθετα, συμφώνησαν και για τη νέα σεζόν οι Κλάιμπερν και Χάκετ.

T

Νάντο Ντε ΚολόμπάσκετEuroleagueΤΣΣΚΑ Μόσχας