Αθλητισμός|18.06.2019 22:45

Ολυμπιακός: Καρέ ανακοινώσεων με Σουντανί, Μπρούνο, Ντουρμισάι, Κάιπερς

Newsroom

Την απόκτηση των Χιλάλ Σουντανί και Μπρούνο ανακοίνωσε επίσημα μέσω των social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε νέα ανακοίνωση για άλλους δύο παίκτες: τον Φιορίν Ντουρμισάι και τον Ούγκο Κάιπερς σε ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό καρέ. Απαντες ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και πλέον ανήκουν επίσημα στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλγερινός Σουντανί υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Βραζιλιάνος Μπρούνο για τρία. Από την Τετάρτη (19/6) αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος περιμένει πλέον να πληροφορηθεί το όνομα του αντιπάλου μεταξύ Αϊντχόφεν και Πλζεν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Εχω ακούσει πως είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας και να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα» δήλωσε ο Σουντανί.

Από την πλευρά του ο Ντουρμισάι είπε: «Αυτή τη μέρα θα τη θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά, στην Ελλάδα τουλάχιστον σίγουρα, το έχουν όνειρο να παίξουν στον Ολυμπιακό και να έρθουν κάποια στιγμή στο λιμάνι. Έτσι ήμουν κι εγώ. Θα ήθελα να βοηθήσω στο έπακρο την ομάδα να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας και να νιώσω αυτή τη ζεστή αύρα και ατμόσφαιρα που υπάρχει στον Πειραιά και πόσο μάλλον στη θύρα 7 και στο Καραϊσκάκη».

Ο Κάιπερς δήλωσε: «Έχω τεράστια υπερηφάνεια που θα φορέσω τα χρώματα αυτής της μεγάλης ομάδας και ανυπομονώ πάρα πολύ να αποτελέσω μέλος αυτής της οικογένειας. Έχω ακούσει για τους φιλάθλους, ξέρω ότι είναι πάρα πολύ θερμοί, πάρα πολύ ενθουσιώδεις και ανυπομονώ να τους το ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο», ενώ ο Μπρούνο είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ήταν ένα όνειρό μου που πραγματοποιήθηκε και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

T
T
T
T

ΟλυμπιακόςμεταγραφέςΜπρούνοΕλ Αραμπί ΣουντανίΦιορίν ΝτουρμισάιποδόσφαιροΟύγκο ΚάιπερςSuper League 1