Αθλητισμός|19.06.2019 19:00

Παναθηναϊκός: Ήρθε πιο κοντά με τον Μπουζούκη για νέο συμβόλαιο

Κώστας Γουλής

Το τελευταίο δεκαήμερο, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ρίξει το βάρος στο μέτωπο των ανανεώσεων, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των δεδομένων με κάθε παίκτη ξεχωριστά, πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στις 4 Ιουλίου. Μετά τις αρχικές συμφωνίες με τους Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Φάνη Μαυρομμάτη και Βαγγέλη Θεοχάρη, οι οποίοι αναμένεται να υπογράψουν νέα συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το 2022, προς το τέλος του μήνα (όταν θα επιστρέψουν απ’ τις διακοπές τους), οι «πράσινοι» ήρθαν πολύ πιο κοντά τα δύο τελευταία 24ωρα (και) με την πλευρά του Γιάννη Μπουζούκη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «ethnos.gr».

Ακόμη δεν υπάρχει τελική συμφωνία με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, ωστόσο είναι αλήθεια πως στις καθημερινές επαφές του Νταμπίζα με τον ατζέντη του «Μπούζου», έχει αρχίζει να «γεφυρώνεται» πια η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές ως προς το οικονομικό σκέλος, για νέο τριετές συμβόλαιο (2022). Και είναι αρκετά πιθανό ως το προσεχές σαββατοκύριακο το όλο θέμα να κλείσει θετικά, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, αν και θα πρέπει να γίνουν 1-2 σημαντικά «βήματα» ακόμη, κυρίως ως προς το φιξ ποσό των απολαβών του νεαρού άσου, αλλά και κάποια επί μέρους θέματα.

Σε πολύ καλό επίπεδο είναι αντίστοιχα οι συζητήσεις και με την πλευρά του Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αρχίζει να «ψήνεται» ολοένα και περισσότερο στην προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του για ένα ποσό που θα ξεκινάει απ’ τις 280.000 ευρώ, ενώ αντίθετα, στην υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη η απόσταση παραμένει (προς το παρόν) αρκετά μεγάλη.

SuperLeagueΠαναθηναϊκόςΓιάννης Μπουζούκηςανανεώσεις