Αθλητισμός|14.11.2018 13:05

ΠΑΟΚ: Αυτός θα είναι ο νέος ρόλος του Λούμπος Μίχελ

Αντώνης Τσακαλέας

Ο Λούμπος Μίχελ παραιτήθηκε από την θέση του Αθλητικού διευθυντή, σχεδόν ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, και στις πρώτες του δηλώσεις για την επόμενη μέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στον «συμβουλευτικό ρόλο» που θα έχει στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη και των ασπρόμαυρων.

«Αποχωρώ από τη θέση του αθλητικού διευθυντή μετά από κοινή συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Ιβάν Σαββίδη, θα συνεχίσω να υπηρετώ ως σύμβουλος την ομάδα και θα είμαι υπεύθυνος για την ανάλυση και αναζήτηση ταλαντούχων παικτών με επίκεντρο την Κεντρική Ευρώπη», ανέφερε στη τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα «Sport.sk».

Ο Μάριο Μπράνκο ανέλαβε χρέη Αθλητικού διευθυντή στη θέση του Σλοβάκου. Ο Πορτογάλος, που βρίσκεται εντός ΠΑΟΚ από τον περασμένο Αύγουστο, παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στους ποδοσφαιριστές  των ασπρόμαυρων, οι οποίοι ενημερώθηκαν και επίσημα για την «παράδοση - παραλαβή» ανάμεσα σε Μίχελ και Μπράνκο, με τον τελευταίο να τους είναι «οικείο» πρόσωπο καθώς από την αρχή της σεζόν ακολουθούσε την αποστολή της ομάδας.  

ΠΑΟΚΛούμπος Μίχελ