Αθλητισμός|19.06.2019 22:56

Άρης: Με όνειρα και τρέξιμο η πρώτη προπόνηση της σεζόν (pics)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Οι μέρες των διακοπών κύλησαν πολύ γρήγορα και οι ποδοσφαιριστές του Αρη επέστρεψαν στο γήπεδο, καθώς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και η πρώτη προπόνηση, έστω και με αρκετές απουσίες.

Στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του, μακριά από τα βλέμματα των φιλάθλων, βρέθηκαν οι Σόουζα, Τόνσο, Μαρτίνες, Βέλεθ, Ματίγια, Κουέστα, Τζανακάκης, Δεζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Ντιγκινί και έξι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Σιώπης, Κόρχουτ και Μπάσα, ο Σουηδός Λάρσον, που παντρεύεται τις επόμενες μέρες στη Βαρκελώνη, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ντουάρτε και Σούντγκρεν. Νέο πρόσωπο ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αλέκος Ράντος.

Στο μεταξύ, διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών του Αρη στην Ολλανδία. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Φορτούνα Σίταρντ στις 3 και όχι στις 4 Ιουλίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, κατ' απαίτηση του Σάββα Παντελίδη, καθώς στις 6 Ιουλίου ο Αρης θα παίξει με την Γάνδη στο Βέλγιο και θα πρέπει να μετακινηθεί οδικώς.

Παρουσιάζεται ο Ιντέγε

Ο Μπράουν Ιντέγε θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης (20/6) και στη συνέχεια αφού ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αρη, θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΠΑΕ, θα παρουσιαστεί στις 7μ.μ. στην μπουτίκ της ΠΑΕ.

Μπράουν ΙντέγεμεταγραφέςΑρηςποδόσφαιρο