Αθλητισμός|20.06.2019 09:21

ΠΑΟΚ: Φεύγουν Κουλούρης κι Ελ Καντουρί, έρχονται μέσος και εξτρέμ

Αντώνης Τσακαλέας

Τελευταία μέρα μεταγραφών θύμισε η Τετάρτη (19/6) στον ΠΑΟΚ, καθώς δυο deal πωλήσεων έφτασαν στο τελευταίο τους στάδιο. Οι Ευθύμης Κουλούρης και Ομάρ Ελ Καντουρί ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε Γαλλία και Βέλγιο αντίστοιχα, φέρνοντας στα ταμεία του ΠΑΟΚ ένα συνολικό ποσό που αναμένεται τα αγγίξει τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το ποσό δεν πρόκειται να μείνει για πολύ στο ταμείο των νταμπλούχων, όπως άλλωστε έχει συμβεί με κάθε ποσό που έρχεται από πωλήσεις, με τον Ιβάν Σαββίδη να ετοιμάζεται να τα επενδύσει στις δυο σημαντικότερες κινήσεις των «ασπρόμαυρων» μεταγραφικά, για την απόκτηση ενός εσωτερικού μέσου και ενός ακραίου επιθετικού.

Η επικείμενη οριστικοποίηση των αρχικών συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί με την Τουλούζ για τον Κουλούρη έναντι 3,5 εκατ. ευρώ και με τη Σταντάρ Λιέγης για τον Ομάρ Ελ Καντουρί αντί 1 εκατ. ευρώ θα φέρει κινητικότητα στη πόρτα εισόδου της Τούμπας, με τους νταμπλούχους να προχωρούν στην απόκτηση ενός εσωτερικού μέσου και ενός ακραίου επιθετικού.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί βρίσκονται οι Λιούις Χόλτμπι και Νεμάνια Γκούντελ, οι οποίοι βρέθηκαν στο προσκήνιο μέσω δημοσιευμάτων. Ο Χόλτμπι (28χρονος Γερμανός μέσος) που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του παραμένει στο τραπέζι, χωρίς να είναι ούτε η μοναδική αλλά ούτε και στη πρώτη θέση της λίστας. Όσον αφορά τον Γκούντελ, ο 28χρονος Σέρβος μέσος που ανήκει στη Γκουανγκζού Εβεργκράντε και αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φαίνεται πως προτάθηκε εκ νέου.

μεταγραφέςSuperLeagueΠΑΟΚποδόσφαιροΟμάρ Ελ ΚαντουρίΕυθύμης Κουλούρης