Αθλητισμός|20.06.2019 10:58

Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Ελληνας μετέφερε λεφτά για το στήσιμο του Βαγιαδολίδ - Βαλένθια»

Newsroom

Νέες αποκαλύψεις γίνονται μέσω του ισπανικού Τύπου για το κύκλωμα που έστηνε αγώνες και στο οποίο φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού, του Αρη και της Βέροιας, Ραούλ Μπράβο. Η εφημερίδα «El periodico» έφερε στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του Έλληνα φίλου του Μπράβο για τον οποίο προ ημερών οι ισπανικές εφημερίδες έγραφαν ότι την ώρα της σύλληψης, βρισκόταν στο σπίτι του άλλοτε παίκτη των Μερένχες, και διέφυγε τρέχοντας. Μάλιστα, λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την ισπανική αστυνομία έχοντας πάνω του μια τσάντα με 54.400 ευρώ.

Σύμφωνα με το νεότερο δημοσίευμα, αυτά ήταν τα χρήματα που είχε ζητήσει ο Ραούλ Μπράβο για να πληρώσει τους παίκτες που είχαν «επιλεγεί» για να στήσουν την αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια για την La Liga. «Είχαν ξεμείνει από χρήματα και ο Μπράβο περίμενε την άφιξη στη Μαδρίτη του Έλληνα, ο οποίος είχε σταλεί από τον συνεργάτη του. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στον Έλληνα προορίζονταν για να πληρωθεί μια δόση σε ποδοσφαιριστές της Βαγιαδολίδ, οι οποίοι "πουλήθηκαν" για ποσά 100.000-200.00 ευρώ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται, επίσης, και ο... τίτλος που είχε αποδώσει στον εαυτό του ο Μπράβο: ήταν ο «βασιλιάς της λάσπης»! Κι όπως τονίζεται, χαρακτηριζόταν έτσι, για να δείξει τη... βρωμιά από τις μπίζνες που έκανε!

στημένα παιχνίδιαΙσπανίαΡαούλ Μπράβο