Αθλητισμός|20.06.2019 11:33

ΑΕΚ: Αυτή είναι η νέα φανέλα της για τη σεζόν 2018-19 (pics)

Newsroom

Η ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα την εντός έδρας εμφάνιση για τη νέα σεζόν. Η κάθετη ρίγα έδωσε τη θέση της σε ένα σχέδιο με τρεις μαύρες και τέσσερις κίτρινες διαγώνιες ρίγες. Η εκτός έδρας εμφάνιση αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες ενώ η τρίτη εμφάνιση παραμένει η περσινή, μπλε χρώματος.

Στην ανακοίνωση για την παρουσίαση της φανέλας, η ΠΑΕ ΑΕΚ, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Στη δεύτερη σεζόν της συνεργασίας μεγάλων προοπτικών με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, η ομάδα μας διατηρεί στην πρώτη της εμφάνιση την κιτρινόμαυρη ρίγα, αλλά με ιδιαίτερο σχεδιασμό και πρωτότυπες διαγώνιες ρίγες, κάτι το οποίο συμβαίνει  για πρώτη φορά στην 95χρονη Ιστορία της Ένωσης. Πρόκειται για φανέλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, την αισθητική και τις ανάγκες της ομάδας μας. Με μαύρα μανίκια που καταλήγουν σε κίτρινη λεπτομέρεια, ενώ διατηρείται η κίτρινη πλάτη, στο κάτω μέρος της οποίας υπάρχουν οι διαγώνιες ρίγες. Φανέλα υψηλών ποιοτικών στάνταρ με τεχνολογία CS-COOL για αυξημένη κυκλοφορία αέρα, διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και απορρόφηση υγρασίας».

Η νέα φανέλα είναι άμεση διαθέσιμη από τα καταστήματα της ΑΕΚ στο ισόγειο των κεντρικών γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ (Ολύμπου & Πάτμου, Μαρούσι) και το ΑΕΚ Concept Store στη Νέα Φιλαδέλφεια (Λεωφ. Δεκελείας 140), από επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών και φυσικά από το AEK FC E-SHOP. Η ανδρική φανέλα τιμάται στα 49,90 ευρώ και η παιδική στα 47,90.
ΑΕΚφανέλα