Αθλητισμός|20.06.2019 19:36

Ο Τσιτσιπάς χτύπησε τον επόπτη στο μάτι και ο Κύργιος έπαιρνε... μάτι! (vid)

Newsroom

Μόνο και με την ανάγνωση του υποθετικού σεναρίου πως είναι δυνατόν να βρεθούν αντίπαλοι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος η φαντασία των φίλων του παγκοσμίου τένις φουντώνει. Ο 20χρονος Ελληνας τενίστας είναι πολύ πιθανό να αναμετρηθεί με τον ιδιόρρυθμο και εκρηκτικό 24χρονο Ελληνοαυστραλό στα προημιτελικά του όπεν του Λονδίνου.

Τόσο ο Τσιτσιπάς όσο και ο Κύργιος πέρασαν νικηφόρα τον Α' γύρο και απόψε (20/6) έχουν τους δεύτερους αγώνες. Κι αν νικήσουν θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στα προημιτελικά.

Παραλίγο να βγάλει το μάτι του επόπτη

Μάλιστα με τις ενέργειες τους στο Λονδίνο έκλεψαν και πάλι την παράσταση. Στον αγώνα που ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Βρετανό Εντμοντ επιχείρησε να κάνει βολέ αλλά η μπάλα βρήκε την ρακέτα και η μπάλα χτύπησε με δύναμη το μάτι του επόπτη. Ο αγώνας διακόπηκε, ο Τσιτσιπάς έτρεξε προς το μέρος του επόπτη ο οποίος παρότι ζαλίστηκε ζήτησε να συνεχιστεί ο αγώνας.

T

Σαν μικρό παιδί ο Κύργιος κοίταγε από τη... μάντρα

Λίγη ώρα αργότερα ο Νικ Κύργιος έκανε και πάλι τα τρελά του. Αφησε τον αγώνα με τον Ισπανό Μπαένα Καρμπάλες και πήγε στο διαχωριστικό παρακολουθώντας σαν μικρό παιδί την εξέλιξη στο διπλανό κορτ όπου αγωνίζονταν ο Σιμόν με τον Άντερσον. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Καρμπάλες έπιασε αμέσως το κινητό του και... σέρφαρε!

T
T

Στέφανος ΤσιτσιπάςΤένιςΣπορΝικ Κύργιος