Αθλητισμός|14.11.2018 14:58

Το πατινάζ γίνεται σέξι με μαύρα εσώρουχα! (pics)

Κώστας Ασημακόπουλος

H αγωνιστική σεζόν 2018-19 στο παγκόσμιο πατινάζ έχει αρχίσει και η νέα τάση στις παραστάσεις των ζευγαριών είναι αποκαλυπτικά «στριπτίζ» που έχουν διχάσει τους λάτρεις του αθλήματος.

Όλο και περισσότεροι σκέιτερ έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους προκλητικές ασκήσεις με σκοπο να αποσπάσουν περισσότερους βαθμούς. Η Ρωσίδα Ελισαβέτα Τουκματίσεβα έκλεψε την παράσταση που έγινε στον Καναδά.

Υπό τους ήχους του «toxic» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς η 21χρονη Ελισαβέτα μετά από μία τριπλή πιρουέτα έβγαλε το σακάκι της και αποκαλύφθηκαν τα μαύρα εσώρουχα της. Το κοινό σοκαρίστηκε, άλλοι την αποθέωσαν και άλλοι την επέκριναν. Η συνέχεια της... μάχης δόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να αποθεώνουν την Ρωσίδα και άλλους να την επικρίνουν.  

Η συνέχεια δόθηκε στο Grand Prix που έγινε στη Φινλανδία. Η 16χρονη Ολυμπιονίκης της Ρωσίας Αλίνα Ζαγκίτοβα που πρόσφατα υπέγραψε τεράστιο συμβόλαιο με εταιρία βιντεοπαιχνιδιών για το ρόλο της Λάρα Κροφτ αγωνίστηκε με μία σφιχτή στολή που δεν άφηνε τίποτα στην... φαντασία.

Η συνέχεια δόθηκε από το ντούετο Νικόλ Ντέλα Μόνικα και Ματέο Γκουαράις από την Ιταλία που εμφανίστηκαν με μπουρνούζια και στη μέση του προγράμματος τα πέταξαν μένοντας μόνο με τα μαύρα εσώρουχα τους δίνοντας συνέχεια στην τάση που προκαλεί αντιδράσεις αλλά όπως φαινεται κερδίζει και νέους φίλους.

πατινάζ