Αθλητισμός|20.06.2019 23:54

ΑΕΚ: Ηρθε Αθήνα ο Βράνιες και αποθεώθηκε! (pics)

Newsroom

Ενα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ ο Ογκνιεν Βράνιες επιστρέφει. Τόσο... άντεξε μακριά από την Ενωση με την οποία δέθηκε στο διάστημα που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα. Ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός, ο οποίος γυρίζει στην ΑΕΚ με δανεισμό ενός έτους από τη βελγική Αντερλεχτ.

Ο Βράνιες το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) ήρθε στην Αθήνα με πτήση από τις Βρυξέλλες και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τον περίμεναν φίλοι της Ενωσης, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά καθώς από την πρώτη στιγμή υπήρχε ένα πολύ ισχυρό δέσιμο μεταξύ του παίκτη και της εξέδρας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν κι ενώ ακόμη αγωνιζόταν στην Αντερλεχτ, ο Βράνιες είχε έρθει ξανά στην Ελλάδα και είχε παρακολουθήσει ματς της ΑΕΚ από την εξέδρα των φανατικών.

Ο πρώην άσος των Ερυθρού Αστέρα, Κρασνοντάρ, Σπόρτινγκ Χιχόν, έπαιξε στην ΑΕΚ από το 2016 μέχρι το 2018 και σε δύο σεζόν πραγματοποίησε 57 εμφανίσεις και πέτυχε 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στη δεύτερη χρονιά του στα ελληνικά γήπεδα υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, σε μια σεζόν κατά την οποία η Ενωση κατέγραψε και την καλύτερη αμυντική της επίδοση.

Αξίζει να τονιστεί πως αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Βόσνιος αμυντικός δεν πήγε στο ξενοδοχείο αλλά η πρώτη επίσκεψή έγινε στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Update 23.35

Λίγες ώρες αργότερα, κι αφού ο Βράνιες είχε πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ακολούθησε και η ανακοίνωση της Αντερλεχτ μέσα από τα social media του συλλόγου για την παραχώρηση του παίκτη με δανεισμό για ένα χρόνο.

T

SuperLeagueποδόσφαιροΑΕΚμεταγραφέςΌγκνιεν Βράνιες