Αθλητισμός|20.06.2019 20:54

Basket League: Μοντέλο πολυμετοχικότητας θέλουν στην ΚΑΕ Ηρακλής

Θοδωρής Φελάνης

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος δήλωσε πως δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της συμμετοχής της ομάδας στην Βasket League την επόμενη χρονιά. Για αυτό το λόγο στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/6) στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ανακοινώθηκε πως αποφασίσθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ έγινε πρόσκληση στους φιλάθλους του Ηρακλή να συμμετάσχουν μαζικά σε αυτή την αύξηση προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της νέας σεζόν. Όπως ειπώθηκε μάλιστα, το κόστος της μιας μετοχής θα είναι 30 ευρώ.

«Μου αρέσει το μοντέλο της πολυμετοχικότητας. Δεν είναι στόχος μου να έχω το 51% των μετοχών, δεν με απασχολεί αυτό. Δεν μπορεί μια ομάδα να εξαρτάται από έναν μόνο άνθρωπο», είπε ο κ. Δρακόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε χρέη όμως πρέπει να οργανωθούμε να φτιάξουμε γραφείο μάρκετινγκ, να αναζητήσουμε χορηγούς και έσοδα, θα πρέπει επίσης να κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει στο Ιβανώφειο ενόψει Α1».

Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή Κώστα Μέξα είπε: «Δεν έχουμε ακόμη συμφωνήσει με τον κ. Μέξα, υπάρχει μια εκκρεμότητα η οποία ελπίζω να ξεπεραστεί». Στο περιθώριο της συνέντευξης του κ. Δρακόπουλου  παρουσιάστηκε το βιβλίο «Η Ιστορία του μπάσκετ του Ηρακλή». Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδοτική προσπάθεια η οποία βασίζεται στην πολυετή και ενδελεχή έρευνα του κ. Αλέξανδρου Οικονομίδη και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλούσια στατιστικά στοιχεία αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

ΗρακλήςBasket Leagueμπάσκετ