Αθλητισμός|21.06.2019 22:59

Κόπα Αφρικα: Κατέρρευσε αστέρι της Εθνικής Νιγηρίας στη διάρκεια προπόνησης

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση πως ο Σάμουελ Καλού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής Νιγηρίας πριν από τη σαββατιάτικη (22/6) αναμέτρηση με το Μπουρούντι για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, του λεγόμενου Κόπα Αφρικα, το οποίο μόλις άρχισε με την αναμέτρηση της οικοδέσποινας Αιγύπτου απέναντι στη Ζιμπάμπουε.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της γαλλικής Μπορντό αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που εκτελούσε ένα κόρνερ κατά τη διάρκεια ασκήσεων σε στατικές φάσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αλεξάνδρειας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί αποδίδουν το επεισόδιο σε αφυδάτωση και στρες.

Αρχικά τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν την είδηση κάνοντας λόγο για σοβαρό καρδιακό επεισόδιο κάτι όμως που επί του παρόντος δεν επιβεβαιώνεται, όπως φαίνεται κι απ' τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Εθνική ΝιγηρίαςΚύπελλο Εθνών Αφρικής Κόπα ΑφρικαΣάμουελ Καλού