Αθλητισμός|23.06.2019 01:12

Συμφωνία Ολυμπιακού - Παρτιζάν για τον 19χρονο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς (vid)

Newsroom

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Παρτιζάν Βελιγραδίου για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του και κατά πάσα πιθανότητα να κλείσει στους «ερυθρόλευκους». Ο ταλαντούχος 19χρονος στόπερ, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει με την Εθνική ομάδα της Σερβίας U21 στο αντίστοιχο Euro, που διεξάγεται σε Ιταλία και Αγιο Μαρίνο, αναμένεται στη χώρα μας μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Και δεδομένου ότι ήδη έχει γίνει προεργασία, ο νεαρός παίκτης, εκτός απροόπτου, θα φορέσει τα ερυθρόλευκα προκειμένου να αποτελέσει μια ακόμη λύση για το κέντρο της άμυνας. Στα ΜΜΕ της Σερβίας γράφεται για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν σε ένα ποσό που θα κυμανθεί περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Μάρκοβιτς παρά το νεαρό της ηλικίας του ήταν βασικός κατά τη διάρκεια της σεζόν με τη φανέλα της Παρτιζάν έχοντας 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι ένα γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος επίσης αναμένεται εντός της εβδομάδας να αφιχθή στην Ελλάδα.

Δείτε highlights από την καριέρα του Μάρκοβιτς:

SuperLeagueμεταγραφέςΟλυμπιακόςΠαρτιζάνποδόσφαιροΣβέτοζαρ Μάρκοβιτς