Αθλητισμός|23.06.2019 08:36

Χτίζει «dream team» η Γιουβέντους - Ο Πολ Πογκμπά είπε το «ναι» (vid)

Newsroom

Αποφασισμένη να χτίσει μια σούπερ ομάδα γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται η Γιουβέντους, η οποία φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματάις ντε Λιχτ. Ο 19χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός του Αγιαξ, όμως, ενδέχεται να μην είναι το μοναδικό «μπαμ» της «Μεγάλης Κυρίας» σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, αφού «γλυκοκοιτάζει» και ένα άλλοτε δικό της παιδί, τον Πολ Πογκμπά!

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος το 2016 μετακόμισε από την Γιούβε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ, φέρεται να θέλει να φύγει «εδώ και τώρα» από το «Ολντ Τράφορντ». Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρώτη επιλογή του Πογκμπά, αλλά η «Βασίλισσα», μετά την επένδυση 303 εκατομμυρίων ευρώ σε πέντε παίκτες, έχει δώσει προτεραιότητα στην παραχώρηση και... ρεφάρισμα των εξόδων, όπως έκανε με τον μέσο Μάρκος Γιορέντε (δόθηκε στην Ατλέτικο, έναντι 30+10 εκατομμυρίων ευρώ).

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Tuttosport» του Τορίνο (αυτό έχει την σημασία του…), ο Πογκμπά τηλεφώνησε στον νέο προπονητή της Γιούβε, τον Μαουρίτσιο Σάρι, και του είπε ότι θέλει να γυρίσει στη Γιουβέντους.

Οι μεταγραφές στην Αγγλία ολοκληρώνονται σε 46 ημέρες, η προετοιμασία της Γιουνάιτεντ ξεκινάει την 1η Ιουλίου και ο Πογκμπά θα ήθελε να κλείσει άμεσα η αποχώρησή του από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Είτε στη Γιούβε, είτε στη Ρεάλ….

 

μεταγραφέςΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΓιουβέντουςποδόσφαιροΠολ Πογκμπά