Αθλητισμός|28.06.2019 10:48

Μπλεξίματα ξανά για Ουάρντα: Κατηγορείται για νέο ροζ σκάνδαλο! (pics)

Newsroom

Οι περιπέτειες τελειωμό δεν έχουν για τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος (προφανώς) έχει τον... μαγνήτη και προσελκύει κάθε είδους μπλεξίματα. Τούτη τη φορά ο ταλαντούχος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός κατηγορείται πως μαζί με τον συμπαίκτη του Αχμέντ Χασάν και τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφτου παρενόχλησαν γνωστό μοντέλο μέσω των social media.

Στα αιγυπτιακά ΜΜΕ το θέμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον λίγα 24ωρα μετά τη σέντρα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που πραγματοποιείται στην Αίγυπτο (η οικοδέσποινα επικράτησε 1-0 της Ζιμπάμπουε στην πρεμιέρα της Παρασκευής 21/6). Σύμφωνα με την καταγγελία του γνωστού μοντέλου αιγυπτιακής καταγωγής, Μερχάν Κελέρ, η οποία διαμένει στο Κατάρ, ο Ουάρντα φέρεται να την κάλεσε να έρθει στην Ελλάδα, κι όταν εκείνη αρνήθηκε, εκείνος έδειξε να ενοχλείται και να την πιέζει λέγοντάς της «ξέρω τον αριθμό σου» και «ξέρεις ποιος είμαι; Κανείς δεν μου λέει όχι».

Η εκρηκτική Μερχάν Κελέρ

Η Κελέρ έβγαλε στη φόρα διαλόγους και εικόνες από τις συνομιλίες που είχε με τον Ουάρντα και τους υπόλοιπους Αιγύπτιους παίκτες, οι οποίοι κινδυνεύουν με αποκλεισμό από την Εθνική ομάδα εν μέσω Κόπα Αφρικα καθώς έχει προκληθεί σάλος στην Αίγυπτο με το ζήτημα.

Θέση για όσα συμβαίνουν πήρε ακόμη κι ο Μεξικανός ομοσπονδιακός τεχνικός των «Φαραώ», Χαβιέ Αγκίρε, ο οποίος είπε: «Τους ζήτησα να είναι συγκεντρωμένοι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν είναι θέμα ο σάλος που προκλήθηκε αλλά ο αντίκτυπος που έχει στην ομάδα. Και είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Από την πλευρά του ο Ουάρντα έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο instagram, ενώ απολογήθηκε λέγοντας ότι του χάκαραν τον λογαριασμό!

ροζ σκάνδαλοΠΑΟΚΑμρ ΟυάρνταΕθνική Αιγύπτου