Αθλητισμός|24.06.2019 10:18

ΠΑΟΚ: Στο επίκεντρο η μεταγραφική ενίσχυση με έναν χαφ

Newsroom

Εβδομάδα εξελίξεων για την απόκτηση ενός μέσου αρχίζει στον ΠΑΟΚ, με αφορμή και την πρώτη συγκέντρωση (Τρίτη 25/6) ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και θα ενημερωθεί για τα μεταγραφικά δεδομένα, καθώς αναζητείται ένας κεντρικός χαφ. Στο ρόστερ βρίσκονται ο Μίσιτς, ο Μελιόπουλος, ο Βέρνμπλουμ που γυρίζει από τραυματισμό και ο Μαουρίσιο.

Ωστόσο ο 30χρονος Βραζιλιάνος χαφ, θα επανέλθει στη δράση γύρω στον Οκτώβριο (έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2020) και μέχρι τότε δεν μπορεί να βοηθήσει. Στην τελική ευθεία έχει μπει και η συμφωνία με τον Ισμαελ Σίλβα από την Αχμάτ Γκρόζνι και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Πάντως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι με την αποστολή στην Ολλανδία την 1η Ιουλίου, θα ταξιδέψει τόσο ο Σίλβα, όσο και ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα στην μεσαία γραμμή.

Στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι βρίσκεται κι αυτό του Λούις Χόλτμπι. Μετά από πέντε χρόνια στο Αμβούργο και προϋπηρεσία σε Σάλκε και Τότεναμ, ο 28χρονος Γερμανός είναι ελεύθερος να επιλέξει ομάδα και σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν. Ωστόσο το όνομα του Χόλτμπι βρίσκεται ψηλά και στις μεταγραφικές λίστες της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε.

Στο προσκήνιο έχει έρθει και ο Αλφρεντ Εντιαγέ, o Γαλλοσενεγαλέζος της Μάλαγα για τον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε ασχοληθεί και πριν από δύο χρόνια. Στη λίστα του Μάριο Μπράνκο βρίσκονται και ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική, που παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του Σέρβου τερματοφύλακα Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ θα επικυρωθεί και η μεταγραφή του Ενέα Μιχάι από τον Παναιτωλικό στη Τούμπα, που λογικά θα δώσει το «παρών» και στην πρώτη συγκέντρωση. Η μεταγραφή αυτή αναμένεται να στείλει τον κεντρικό αμυντικό της Κ19 του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μιχαηλίδη, στο Αγρίνιο.

Και εξτρέμ στο στόχαστρο

Με την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και την ανακοίνωση του Ισμαελ Σίλβα θα κλείσει ο πρώτος κύκλος των μεταγραφών, όμως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και για έναν μεσοεπιθετικό, που θα παίζει στις θέσεις των εξτρέμ. Η αποχώρηση (;) του Ελ Καντουρί εφόσον πραγματοποιηθεί οδηγεί στην ανάγκη για την επιλογή ενός ακόμη ακραίου, παρά την επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου. Παράλληλα θα γίνουν κινήσεις και για την επιλογή ενός ακόμη επιθετικού, μετά τους Ακπομ και Σφιντέρσκι.

Ραζβάν ΛουτσέσκουSuperLeagueποδόσφαιροΠΑΟΚμεταγραφές