Αθλητισμός|24.06.2019 17:43

Αρης: Προσπαθεί για νέα υπέρβαση με τον Αλέσιο Τσέρτσι! (vid)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

O Ιταλός Αλέσιο Τσέρτσι, ο διεθνής εξτρέμ με σπουδαία καριέρα, είναι η μεταγραφική βόμβα που εδώ και μέρες προσπαθεί να πυροδοτήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης. O 32χρονος Τσέρτσι, έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα της εθνική Ιταλίας, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα σπουδαίων ομάδων όπως η Ρόμα, η Φιορεντίνα, η Τορίνο, η Μίλαν και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στο Τουρκικό πρωτάθλημα με την Ανγκαρακουτσού.

Το κασέ του είναι πολύ μεγάλο, όμως στον Αρη συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις προσπαθώντας να πείσουν τον Ιταλό επιθετικό να πει το ναι και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και αισιοδοξούν πως στο τέλος θα τα καταφέρουν. Αλλωστε ο Θόδωρος Κaρυπίδης προειδοποίησε για την μεταγραφική βόμβα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

 

Στον Αρη θέλουν να κλείσουν μέχρι την 1η Ιουλίου, που θα ταξιδέψει η αποστολή στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τα τελευταία κομμάτια του παζλ για τις βασικές θέσεις της ενδεκάδας, δηλαδή πέραν του εξτρέμ κι έναν κεντρικό αμυντικό.

Στο θέμα του στόπερ, προέχει η παραμονή με τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ώστε να υπάρχει σίγουρα ένας ακόμη στόπερ στην προετοιμασία. Ο Αρης έχει συμφωνήσει με τη Λοριάν και πλέον διαπραγματεύεται με τον Γάλλο για να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Παράλληλα ασχολείται με δύο εξαιρετικές περιπτώσεις για να κάνει την υπέρβαση και με στόπερ.

Για τη θέση του εξτρέμ, πέραν του Τσέρτσι, παραμένει εντός λίστας ο Αργεντινός Ντάνιελ Μαντσίνι, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τη Μπορντό αποδεικνύονται εξαιρετικά δύσκολες. Για το λόγο αυτό έχει ανακινήσει το θέμα παραμονής του Γιάννη Φετφατζίδη, ενώ παρακολουθεί τις εξελίξεις και στο θέμα του Ματέο Γκαρσία. Οσο η Λας Πάλμας δεν αποφασίζει για τον Αργεντινό, ο Αρης θα έχει ελπίδες.

Στο μεταξύ ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει μακρόπνοα σχέδια για το Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και το προπονητικό κέντρο, ενώ σκοπεύει να αναλάβει και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αρη.

μεταγραφέςΑρηςSuperLeagueΑλέσιο Τσέρτσιποδόσφαιρο