Αθλητισμός|24.06.2019 17:50

Μαουρίτσιο Σάρι: Η πρώτη αντίδραση για Γιουβέντους στο gay pride της Νάπολης

Newsroom

Οταν ένα παιδί της Νάπολι αποφασίζει να... υποταχθεί στη Γιουβέντους είναι σαν να προδίδει μια ολόκληρη πόλη. Εχει συμβεί σε όλους όσοι κατά το παρελθόν τίμησαν τη φανέλα των «παρτενοπέι» αλλά στη συνέχεια επέλεξαν να αγωνιστούν στη Γηραιά Κυρία. Κανείς μα κανείς δεν γλίτωσε την κατακραυγή.

Και το ίδιο είναι βέβαιο πως θα συμβεί και με τον Ναπολιτάνο κόουτς Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος μετά την παρουσία του στον πάγκο της Νάπολι, και αφού είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Τσέλσι, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Ηδη η πόλη «βράζει» με τον Σάρι, ο οποίος πλέον αποτελεί «κόκκινο πανί» για το ένθερμο ναπολιτάνικο κοινό. Και είναι βέβαιο πως οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες εναντίον του θα εκφράζονται με ποικίλους τρόπους. Η αρχή, πάντως, έγινε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου gay pride της πόλης, κατά τη διάρκεια του οποίου μία από τις συμμετέχουσες βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να συνδυάσει το μήνυμά της περί ισότητας και ελευθερίας με την απόφαση του Σάρι να υπηρετήσει τη... μισητή Γιουβέντους.

«Κόντρα στη φύση είναι μόνο ο Σάρι στη Γιουβέντους» έγραφε ένα πλακάτ που έγινε viral στα social media...

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία: 

T

ΝάποληSerie AΝάπολιΓιουβέντουςποδόσφαιροΜαουρίτσιο Σάρι