Αθλητισμός|25.06.2019 08:37

ΠΑΟΚ: Διακοπές τέλος, πιάνουν δουλειά οι νταμπλούχοι

Αντώνης Τσακαλέας

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς η ώρα της πρώτης συγκέντρωσης έφτασε. Το απόγευμα της Τρίτης (25/6) και το πρωί της Τετάρτης (26/6), οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της Τετάρτης, στις 6.30 θα γίνει η πρώτη προπόνηση των νταμπλούχων.

Από την Κ19, έχουν κληθεί οι Γαϊτανίδης, Μαρκόφσκι, Τσιγγάρας, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Χατζηστραβός, Παπαδόπουλος. Από τους ποδοσφαιριστές που είχαν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν, οι μόνοι που έχουν κληθεί στη προετοιμασία είναι οι Μελίσσας, Λάμπρου και Κάτσε, με τον τελευταίο να ενσωματώνεται, μαζί με τους διεθνείς, την 1η Ιουλίου. Ο Κάρολ Σβιντέρσκι θα ενσωματωθεί στο δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας στην Ολλανδία (στις 15 Ιουλίου) λόγω της παρουσίας του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21,

Στους ποδοσφαιριστές που αναμένονται στην πρώτη προπόνηση είναι και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, από τη στιγμή που η Σταντάρ Λιέγης εμμένει στην απόφασή της να κάνει πίσω στη μεταγραφή του Μαροκινού.

ΠΑΟΚSuper League 1ποδόσφαιρο