Αθλητισμός|14.11.2018 21:44

«Καταιγίδα» ο ΠΑΟΚ - Επικράτησε εύκολα της Φρίμπουργκ με 92-61

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ με την εύκολη νίκη του -το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στη Φρίμπουργκ, με 92-61- βλέπει πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη επιτυχία για τον Δικέφαλο μετά τις νίκες απέναντι σε Ναντέρ, ΑΕΚ, Οπάβα και Κύμη και η 3η συνεχόμενη στη διοργάνωση του Champions League. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην 4η θέση του 2ου ομίλου (με ρεκόρ 3-3) όπου ισοβαθμεί με τη Ναντέρ. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στους Ελβετούς , βάζοντας τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας 10άλεπτο  όταν και προηγήθηκαν με 32-10.

Κάπως έτσι και με κορυφαίους τους Αθηναίου (16π.), Κόνιαρη (12π. με 3 /4 τριπ.)  και Τζόουνς 10 (2 /3 τριπ.) ο ΠΑΟΚ που τελείωσε το παιχνίδι με 50% ευστοχία από τα 6,75 μ., μετέτρεψε γρήγορα σε τυπική διαδικασία το παιχνίδι. Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε στην διάρκεια του αγώνα ο Αγκολέζος φόργουορντ του ΠΑΟΚ Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον συμπαίκτη του Λίνο Χρυσικόπουλο!

Αντίστοιχα, νίκη δίχως αντίκρισμα –αφού δεν υπάρχουν μαθηματικά περιθώρια πρόκρισης στην επόμενη φάση- πέτυχε ο Άρης στο Fiba Europe Cup κερδίζοντας εύκολα την Ντνίπρο με 86-61. Επίσης, άλλο ένα άσχημο νέο έρχεται από τον Άρη, λόγω του τραυματισμού (γύρισε το πόδι του) τού Διαμαντή Σλαφτσάκη.

ΦρίμπουργκΠΑΟΚBasketball Champions League