Αθλητισμός|24.06.2019 18:14

Basket League: Οριακή η κατάσταση στο μπάσκετ του Άρη

Θοδωρής Φελάνης

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Αρης Δημήτρης Γουλιέλμος διέψευσε το ενδεχόμενο εμπλοκής του πρώην χρηματοδότη της ΚΑΕ Πανιώνιος Σταύρου Αλευρογιάννη στον Άρη: «Αυτό που εξακολουθεί να ισχύει είναι πως στον Άρη δεν έχει βάλει λεφτά κανείς άλλος πλην του ενός που παραμένει και εξακολουθεί να αναζητά τις καλύτερες δυνατές λύσεις», δήλωσε στο ethnos.gr ο κ. Γουλιέλμος.

Ο μεγαλομέτοχος των «κιτρίνων» παρά την κριτική που του ασκείται για καθυστερήσεις στην λήψη αποφάσεων, για έλλειψη συνεργατών, για αδυναμία εκπλήρωσης υποσχέσεων που έδωσε στο παρελθόν (περί άρσης του ban) πιστεύει πως δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανησυχίας. Υποστηρίζει πως η ομάδα θα πορευτεί αξιοπρεπώς «σεμνά και ταπεινά» την επόμενη χρονιά ενώ με βάση την κατάσταση που γενικότερα επικρατεί στη Basket League θεωρεί πως ο Άρης την σεζόν 2018-19 ήταν από τις καλύτερα πληρωμένες ομάδες.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ είχε την περσινή περίοδο λειτουργικά έξοδα της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ και έσοδα μόλις 500.000 ευρώ. «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα είχα πει ότι η ομάδα θέλει στήριξη και συνεργασίες, υπάρχει κι ένα όριο στις δυνατότητες του ενός», λέει.  Την ίδια στιγμή, ένας ακόμη παίκτης, ο Κάιλ Γουίβερ που έπαιξε στον Άρη την σεζόν 2017-18 δικαιώθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο της FIBA για οφειλές των «κιτρίνων».

Δημήτρης ΓουλιέλμοςΑρηςBasket Leagueμπάσκετ