Αθλητισμός|25.06.2019 19:32

ΠΑΟΚ: «Πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Ντάγκλας Αουγκούστο» (vids)

Αντώνης Τσακαλέας

Φουντώνει η μεταγραφική μάχη για τον ΠΑΟΚ που στοχεύει να κλείσει τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα, φουντώνουν και τα δημοσιεύματα που αφορούν τον «Δικέφαλο». Τις τελευταίες ώρες τα ονόματα των Γιουνούς Σανκαρέ και Ντάγκλας Αουγκούστο εμφανίστηκαν στο προσκήνιο μέσω ισάριθμων δημοσιευμάτων σε Γαλλία και Βραζιλία, αντιστοίχως.

Το προφίλ και των δύο παικτών είναι εξαιρετικό με βάση όσα δείχνει το βιογραφικό τους. Ο μεν Σανκαρέ είναι 29χρονος Σενεγαλέζος εσωτερικός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπορντό, έχοντας τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε 33 συμμετοχές τη σεζόν που τελείωσε. Στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Ρεμς, Παρί Σεν Ζερμέν, Βαλενσιέν, Ντιζόν, Γκινγκάμπ και Λιλ.

Ο Γιουνούς Σανκαρέ

Ο δε Ντάγκλας Αουγκούστο είναι 22χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, που ανήκει στη Κορίνθιανς και αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπαϊα, έχοντας ξεκινήσει τη καριέρα του από τη Φλουμινένσε. Μάλιστα για τον Αουγκούστο γίνεται λόγος για πρόταση του ΠΑΟΚ ύψους 5 εκατ. ευρώ, που αφορά το 85% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή...

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε: «Ο Ντάγκλας, ο οποίος ήταν δανεικός στην Μπαΐα, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, με την Κορίνθιανς να πουλά το 85% των δικαιωμάτων του και να κρατά ένα 15%. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ναντ».

T

Δείτε video με highlights από την καριέρα του Αουγκούστο:

 

Ντάγκλας ΑουγκούστοSuperLeagueΠΑΟΚποδόσφαιρομεταγραφέςΓιουνούς Σανκαρέ