Αθλητισμός|25.06.2019 13:13

ΠΑΟΚ: Ολα τα μεταγραφικά ονόματα επι τάπητος, παρουσία Λουτσέσκου

Αντώνης Τσακαλέας

Η ονοματολογία που αφορά τον κεντρικό άξονα των νταμπλούχων βρίσκεται στο φόρτε της. Ο Ίσμαελ Σίλβα δεν έχει φύγει από το προσκήνιο, όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες όμως έβαλαν ερωτηματικά στη μετακόμιση του από το Γκρόζνι στη Θεσσαλονίκη. Ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να καλέσει τον ποδοσφαιριστή στην Τούμπα για υπογραφές και να ολοκληρώσει την ανταλλαγή εγγράφων με την ομάδα του, εμφανίστηκε ένας ακόμα εκπρόσωπος του 24χρονου Βραζιλιάνου που θέλει να έχει ρόλο στη μεταγραφή. Η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε με την ανοχή του Ισμαελ Σίλβα και οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να απαιτήσουν από τη πλευρά του Σίλβα να ξεκαθαρίσει το τοπίο έτσι ώστε να υπάρξει μια τελική απόφαση από τον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Ντάγκλας Αουγκούστο (αγωνίζεται ως δανεικός από την Κορίνθιανας στην Μπαΐα) βρέθηκε στο προσκήνιο από το απόγευμα της Δευτέρας (24/6), όπως και ένα δημοσίευμα στη Βραζιλία αποδείχθηκε καπνός που έχει τη βάση του σε... φωτιά. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» το όνομά του 22χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου είναι ψηλά στις λίστες, με τις εσωτερικές συζητήσεις να εστιάζονται στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να τον βοηθήσει άμεσα, δεδομένου ότι ο Ντάγκλας Αουγκούστο δεν έχει περάσει ποτέ τον Ατλαντικό.

Το όνομα του Γιουνούς Σανκαρέ είναι και αυτό στις «ασπρόμαυρες» λίστες, με τον 29χρονο Σενεγαλέζο εσωτερικό μέσο να έχει ένα αγωνιστικό προφίλ που μοιάζει με αυτό του Ισμαελ Σίλβα, και να έρχεται στο προσκήνιο μέσω δημοσιευμάτων στη Γαλλία, τα οποία εμπλέκουν, πλην του ΠΑΟΚ, τις Βιγιαρεάλ και Λεγανιές.

Οσον αφορά τον Λιούις Χόλτμπι, ο 28χρονος Γερμανός έχει βρεθεί από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας στο τραπέζι των συζητήσεων για τον ΠΑΟΚ. Σε αυτή τη περίπτωση, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ήθελαν να ενημερωθούν όχι όνο για τα οικονομικά δεδομένα αλλά και για τις προθέσεις του Γερμανού αναφορικά με το τρόπο επιλογής του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς δεν είναι δεδομένο αν ο Χόλτμπι είναι διατεθειμένος να συμφωνήσει με ομάδα μέχρι τα τέλη του μήνα, ή αν θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερες προτάσεις.

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη, θα φέρει έναν πρώτο κύκλο εσωτερικών συζητήσεων όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να παρθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ.

SuperLeagueΠΑΟΚποδόσφαιρομεταγραφές