Αθλητισμός|25.06.2019 19:54

Ανατροπή στην ανατροπή: Ερχεται ο Σεμέδο για Ολυμπιακό!

Newsroom

Από τη σίγουρη μεταγραφή στο... ναυάγιο, κι απ' το ναυάγιο ξανά στα... σίγουρα. Η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό έχει περάσει από 40 κύματα. Φαίνεται όμως ότι επίκειται ξανά ανατροπή στην ανατροπή καθώς ο Πορτογάλος αμυντικός εν τέλει αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τους «ερυθρόλευκους».

Οι πειραιώτες μολονότι είχαν δηλώσει ότι αποσύρονται από την συγκεκριμένη περίπτωση μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με το ποσοστό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθώς ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Βιγιαρεάλ, εντούτοις αυτό αποδείχθηκε κίνηση τακτικής από πλευράς Ολυμπιακού. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όλα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και ο 25χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αναμένεται το βράδυ της Τρίτης (25/6) στην Αθήνα για να τελειώσει οριστικά το ζήτημα της μετακίνησής του στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Μάλιστα, καλώς εχόντων των πραγμάτων ο παίκτης, εφόσον ανακοινωθεί, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, η συμφωνία έκλεισε στα 4,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου τα 900.000 ευρώ θα λάβει η Σπόρτινγκ, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

Super League 1Ρούμπεν ΣεμέδομεταγραφέςΟλυμπιακόςποδόσφαιρο