Μαρία Σάκκαρη: Ηττα από την Κόντα πριν από το Γουίμπλεντον (vid)
NewsroomΗ κορυφαία Βρετανίδα τενίστρια (Νο.19) Τζο Κόντα λύγισε τη Μαρία Σάκκαρη (Νο. 32) με 6-4, 7-6(4) σε 97 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Ονς Τζαμπέρ. Η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο πρώτο σετ, όταν είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 1-2, όμως η Κόντα όχι μόνο κράτησε το σερβίς της αλλά «έσπασε» και την αντίπαλό της στο επόμενο γκέιμ. Το μπρέικ αυτό ήταν αρκετό για να της δώσει το πρώτο σετ και να μπουν οι βάσεις για την πρόκρισή της στη φάση των «16».
Το ίδιο κλειστό ήταν και το δεύτερο σετ, ωστόσο η Μαρία κατάφερε να σημειώσει το μπρέικ στο 3-4 και να πάρει τις μπάλες στα χέρια της για να φέρει το ματς στα ίσα. Η Κόντα, όμως, επιτέθηκε στο σερβίς της και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση του δεύτερου σετ (4-5), το οποίο τελικά κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί, μετά από... ανταλλαγή τριών μίνι μπρέικ, η Κόντα πέρασε μπροστά με 5-4 και καθάρισε το ματς παίρνοντας τους δύο επόμενους πόντους στο σερβίς της.
Η Μαρία, λοιπόν, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο χορτάρι με απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες και πλέον «βλέπει» Wimbledon (1/7). Θα είναι το Νο. 32 του ταμπλό και περιμένει τώρα την κλήρωση της Παρασκευής (28/6), ελπίζοντας ότι θα πάει πέρα από τον τρίτο γύρο όπου είχε φτάσει το 2017.
Δείτε τα highlights του αγώνα:
- Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
- Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
- Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
- Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας