Αθλητισμός|25.06.2019 20:57

Στα δικαστήρια πάει τον Γκιόργκι Χάτζι ο Ιβάν Σαββίδης (pic)

Newsroom

Την έντονη ενόχληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κυρίως του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γκιόργκι Χάτζι, ο οποίος στην προσπάθειά του να απαντήσει σε σχόλιο του προπονητή του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου, εξαπέλυσε «επίθεση» κατά του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ολα άρχισαν όταν ο κόουτς του ΠΑΟΚ μίλησε για την Eθνική Ρουμανίας κάτω των 21 ετών, τονίζοντας πως παρά την πρόκριση που πέτυχε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μόνο 5-6 παίκτες από την ομάδα του Μιρέλ Ραντόι θα μπορούσαν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, σημειώνοντας επίσης πως η συγκεκριμένη γενιά παικτών δεν αποτελούν τη σωτηρία για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, φαντάζουν ως μια ελπίδα.

Δεδομένου πως στην Eθνική U21 της Ρουμανίας αγωνίζεται και ο Ιάνις Χάτζι, γιος του Γκιόργκι, ο τελευταίος ανέβασε τους τόνους. Μάλιστα στις δηλώσεις του κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου, έφτασε στο σημείο να αναφερθεί ακόμη και στον Ιβάν Σαββίδη, προκαλώντας την «έκρηξη» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο προσωπικά και ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον του Χάτζι. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτά που ειπώθηκαν δημοσίως, κάτι άλλωστε που φρόντισε να δείξει με ανάρτηση και ο γιος του, Γιώργης Σαββίδης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος μου, τα λεφτά μου, η οικογένειά μου και ο σεβασμός μου, δεν είναι για να παίζεις μαζί τους..».

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη:

Προ ημερών ο Χάτζι, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της ομάδας που προπονεί, Βιτορούλ με τον Ολυμπιακό, βρέθηκε στην Ελλάδα και συνέφαγε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στο Μικρολίμανο.

Γκιόργκι ΧάτζιΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςΡαζβάν ΛουτσέσκουΡουμανία