Αθλητισμός|26.06.2019 20:36

Οι Τσέχοι «στέλνουν» τον Μίροσλαβ Στοχ (πίσω) στον ΠΑΟΚ! (vid)

Αντώνης Τσακαλέας

Την επιστροφή τού Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ προδικάζουν ΜΜΕ της Τσεχίας, στα οποία και γίνεται αναφορά για προχωρημένες συζητήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας με τη Σλάβια Πράγας, που σύντομα , όπως σημειώνεται, θα έχουν αίσιο τέλος.

Ο Στοχ είχε 14 γκολ και 13 ασίστ με τη Σλάβια τη σεζόν που τελείωσε, σε 49 εμφανίσεις, δείχνοντας ότι βρίσκεται αγωνιστικά σε πολύ καλό «φεγγάρι». Οι «ασπρόμαυροι» πάντως έχουν επιλέξει να τηρήσουν «σιγή ιχθύος», καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν και τα οποία κάνουν λόγο για επανασύνδεση του Στοχ με τον ΠΑΟΚ πέντε χρόνια μετά το πρώτο του πέρασμα, που είχε καταγραφεί με τη μορφή δανεισμού από την Φενέρμπαχτσε. Τότε ο Σλοβάκος είχε μετρήσει 10 γκολ και 11 ασίστ σε 50 επίσημες αναμετρήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ολα αυτά τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κορυφώνει τη προσπάθεια εξεύρεσης ενός έμπειρου εξτρέμ που θα είναι σε θέση να βοηθήσει όχι μόνο στη δημιουργία αλλά και στο τελείωμα των φάσεων, με την περιγραφή των απαιτήσεων του «Δικεφάλου του Βορρά» να ταιριάζουν απόλυτα στην τελευταία σεζόν που είχε Μίροσλαβ Στοχ με τη Σλάβια Πράγας, έχοντας συμβολή σε 27 γκολ από τα 112 γκολ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις!

Δείτε highlights απ' την καριέρα του Στοχ:

SuperLeagueΠΑΟΚποδόσφαιροΜίροσλαβ Στοχμεταγραφές