Αθλητισμός|27.06.2019 01:08

Σούπερ deal 34 εκατ. ευρώ: Ο Κώστας Μανωλάς πάει από τη Ρόμα στη Νάπολι

Newsroom

Εκλεισε με σούπερ deal η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι! Ο διεθνής Ελληνας αμυντικός μετακομίζει οριστικά από τη Ρώμη στη Νάπολη καθώς οι Παρτενοπέι δίνουν στη Ρόμα 19 εκατ. ευρώ και τον χαφ Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος κοστολογείται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ σε μια αγοραπωλησία που συνολικά φτάνει τα 34 εκατ. ευρώ!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για Ελληνα ποδοσφαιριστή. Παράλληλα όμως, ο Μανωλάς θα γίνει και ο πλέον ακριβοπληρωμένος Ελληνας άσος καθώς όπως μεταδίδουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, θα λαμβάνει περί τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως. Μάλιστα, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ θα λάβει ένα επιπλέον ποσό ως μπόνους καθώς από τα 19 εκατ. ευρώ που θα πάρει η Ρόμα, τα δύο εκατ. ευρώ θα δοθούν στον 29χρονο στόπερ.

Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος της προηγούμενες ημέρες έκανε αμφιλεγόμενες δηλώσεις με τις οποίες μάλλον προσπαθούσε να θολώσει τα νερά, λίγο μετά την ολοκλήρωση του deal φέρεται να είπε ότι «ο Μανωλάς θα κάνει εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο με τον Κουλιμπαλί». Η μετακίνηση του Μανωλά από τη Ρόμα στη Νάπολι αποτελεί πρώτη είδηση στα αθλητικά σάιτ καθώς μπήκε τέλος σε ένα σίριαλ αρκετών εβδομάδων. 

Ο Μανωλάς, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα το καλοκαίρι του 2014 αντί 15 εκατ. ευρώ, αποχωρεί από τους Ρωμαίους έπειτα από μια επιτυχημένη πενταετία, όπως καταδεικνύει και η κατακόρυφη αύξηση της αξίας του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

ΝάπολιΡόμα - RomaμεταγραφέςΚώστας Μανωλάς