Αθλητισμός|27.06.2019 17:39

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έγινε πρέσβειρα του μπιτς βόλεϊ και μιλάει στο ethnos.gr (vid)

Newsroom

Μπορεί να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, όμως η εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη δεν φιλοξενεί προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες υποψηφίων βουλευτών, αλλά τις κορυφαίες και τους κορυφαίους του μπιτς βόλεϊ, που από το πρωί της Παρασκευής (28/6) θα ξεκινήσουν τους αγώνες του 1ου τουρνουά Masters του πανελληνίου σιρκουί 2019.

Μεταξύ αυτών και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και παίζει και η ίδια μπιτς βόλεϊ ανακηρύχθηκε πρέσβειρα του αθλήματος σε πανηγυρική εκδήλωση που έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στην πλατεία Αριστοτέλους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος έδωσε πανηγυρικό τόνο στα 20 χρόνια του μπιτς βόλεϊ στη συμπρωτεύουσα.

Ο Μπουτάρης για τα 20 χρόνια

«Aν και σταμάτησα να αθλούμαι από τότε που τελείωσα το Γυμνάσιο, πάντα θαύμαζα τους αθλητές και τις αθλήτριες του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ, διότι θεωρώ πως πρόκειται για δύο πολύ δύσκολα αθλήματα. Χαίρομαι που η Θεσσαλονίκη είναι στο επίκεντρο και γι' αυτό το γεγονός που συγκεντρώνει τα νιάτα της χώρας. Ελπίζω να μην κάνει καύσωνα και τα γήπεδα να είναι γεμάτα» είπε ο Μπουτάρης.

«Το εθνικό μας άθλημα»

Η Χατζηβασιλείου με δηλώσεις της στο ethnos.gr είπε για το τουρνουά στην Αριστοτέλους αλλά και για την ανάδειξη της ως πρέσβειρα από την ομοσπονδία πετοσφαίρισης:

«Στην πιο όμορφη χώρα και στην πιο όμορφη πλατεία του κόσμου, την πλατεία Αριστοτέλους, πάμε να ζήσουμε το τουρνουά του πιο όμορφου αθλήματος. Το μπιτς βόλεϊ δεν έχει να κάνει μόνο με το καλοκαίρι. Είναι ένα άθλημα που θα μπορούσε να γίνεται όλο τον χρόνο και να είναι το εθνικό μας άθλημα. Εχουμε τις ιδανικές συνθήκες, τις παραλίες, την ηλιοφάνεια 365 μέρες τον χρόνο, τις τέλειες παραλίες, τις ωραίες θερμοκρασίες και κυρίως την καλή διάθεση. Εχουμε, επίσης, καταπληκτικούς αθλητές και καταπληκτικές αθλήτριες. Μακάρι να γίνουν και διεθνείς διοργανώσεις με έναν καλό συντονισμό και με μία καλή οργάνωση» είπε η Χατζηβασιλείου.

«Μοναδική εμπειρία»

«Η Θεσσαλονίκη είναι η γενέτειρά μου. Είναι ο τόπος καταγωγής μου. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ είναι η οικογένειά μου. Είναι τα πάντα για μένα. Το να παίζεις εδώ σε αυτή την πλατεία είναι μοναδική αίσθηση και φοβερή εμπειρία, και ειδικά φέτος που έχω αναλάβει την εκπροσώπηση ως πρέσβειρα του μπιτς βόλεϊ».

Βίκυ Χατζηβασιλείουμπιτς βόλεϊΣπορπλατεία Αριστοτέλους