Yπερθέαμα με βουτιές που κόβουν την ανάσα στον Άγιο Νικόλαο (vid)
NewsroomΕνα πολιτιστικό και αθλητικό υπερθέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απόψε οι κάτοικοι και οι τουρίστες του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.
Πιστοί στην παράδοση οι άνθρωποι του Δήμου Αγίου Νικολάου διοργάνωσαν και εφέτος κολυμβητικούς και καταδυτικούς αγώνες στην εμβληματική λίμνη που αποτελεί ένα μοναδικό θαύμα της φύσης.
Δείτε τα βίντεο και απολαύστε το θέαμα αλλά και το βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας που έχουν οι βουτιές από ειδική εξέδρα που στήθηκε και εφέτος από ύψος 20 μέτρων.
Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν το αθλητικό υπερθέαμα αλλά και την συναυλία βιολιού που έγινε υπό το φως των προβολέων. Ο Άγιος Νικόλαος διοργάνωσε και αγώνες κωπηλατοσανίδας ενώ ετοιμάζεται για την διοργάνωση της τελικής φάσης του πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ 27-28 Ιουλίου.
Οι τελικοί των καταδύσεων θα γίνουν την Κυριακή, ενώ παράλληλα θα γίνουν και τα Καλλιστεία της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός.
Δείτε το εκπληκτικό σόου...
- Σίδνεϊ: Τα βίντεο και οι μαρτυρίες της φρίκης - «Είχε την κόρη του αγκαλιά και προσευχόταν ενώ έπεφταν δίπλα του σφαίρες»
- Λίμνη Μόρνου: Τα πρώτα αισιόδοξα νέα - Τι δείχνουν οι δορυφορικές εικόνες μετά τις ισχυρές βροχές
- Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
- Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»