Αθλητισμός|30.06.2019 23:49
Ναπολιτάνος ο Κώστας Μανωλάς - Έκλεισε το μεγάλο deal (vid)
NewsroomΠαίκτης της Νάπολι είναι πλέον και με την βούλα ο διεθνής αμυντικός Κώστας Μανωλάς, καθώς επήλθε οριστική συμφωνία των «Παρτενοπέι» τόσο με τον ίδιο όσο και με τη Ρόμα. Όπως μετέδωσε το Sky Italia, οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές αποτελούν γεγονός.
Η συμφωνία προβλέπει πενταετές συμβόλαιο με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως (ο Μανωλάς θα πάρει και 2,7 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους υπογραφής), ενώ στο πλαίσιο της μεταγραφής, μετακινείται στη Ρώμη ο Αμαντού Ντιαβαρά.
Με ένα βίντεο με το οποίο τον ευχαριστεί για την πενταετή προσφορά του, η Ρόμα ανακοίνωσε πρώτη την μετακίνηση του Μανωλά, η οποία θα αγγίξει τα 36 εκατομμύρια ευρώ, ούσα με διαφορά η πιο ακριβή ενός Ελληνα ποδοσφαιριστή.
Διαβάστε ακόμη
- Αβέβαιο μέλλον στις διαπραγματεύσεις: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστό το Στενό του Ορμούζ σύμφωνα με την Τεχεράνη
- Τα «καρφιά» Μητσοτάκη και τα διλήμματα της κάλπης- Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές
- Δεν είναι πρώτη φορά: Από τις αφίσες κατά των αμβλώσεων στο μετρό, στην «έξωση» στο Athens Pride
- Το timing του Σαμαρά, η παρασκηνιακή επιστροφή του Πρωτόπαπα και το γεωπολιτικό deal Πιερρακάκη με το ΔΝΤ