Αθλητισμός|30.06.2019 23:32

ΠΑΟΚ: Οταν ο Αμπέλ Φερέιρα έριξε «5άρα» στον Πέδρο Μαρτίνς, που απολύθηκε! (vid)

Newsroom

Η έλευση του Άμπελ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ κάνει τρεις τους Πορτογάλους προπονητές των μεγάλων ομάδων (μαζί με τον Μαρτίνς του Ολυμπιακού και τον Καρντόσο της ΑΕΚ) και όπως είναι λογικό, ανάμεσά τους υπάρχει μια προϊστορία από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η προϊστορία αυτή εμπεριέχει ένα πολύ χαρακτηριστικό παιχνίδι. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του Μαρτίνς στο πορτογαλικό πρωτάθλημα όταν και η τότε ομάδα του, η Γκιμαράες αντιμετώπισε την Μπράγκα, προπονητής της οποίας ήταν ο Φερέιρα, που έρχεται στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ήταν η 23η αγωνιστική της σεζόν 2017-2018 όταν η (4η στη βαθμολογία) Μπράγκα επισκέφθηκε την έδρα της Γκιμαράες που ήταν στην 9η θέση. Η Μπράγκα όχι απλά πέτυχε μια εύκολη νίκη αλλά συνέτριψε με χαρακτηριστική ευκολία την αντίπαλό της.

Το τελικό 0-5 ήταν τόσο εκκωφαντικό που ακριβώς μια μέρα μετά, ο Μαρτίνς απολύθηκε από την Γκιμαράες για να προσληφθεί λίγους μήνες αργότερα από τον Ολυμπιακό.

Οι δυο τεχνικοί αναμένεται να διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους στο ελληνικό πρωτάθλημα (σε επίπεδο ντέρμπι αυτή τη φορά) και είναι δεδομένο πως εκείνο το 0-5 θα συνοδεύει τις αναμνήσεις τους ενόψει της εν Ελλάδι κόντρα τους.

Δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ από εκείνη την αναμέτρηση:

Πηγή: sdna.gr

Ολυμπιακόςπορτογαλικό πρωτάθλημαΑμπέλ ΦερέιραΠέδρο ΜαρτίνςπροπονητήςποδόσφαιροΠΑΟΚ