Αθλητισμός|02.07.2019 23:08

Ρονάλντο: Ο Ολυμπιονίκης σπρίντερ της Αθήνας 2004 που δημιουργεί τον... Ραν-άλντο (vid)

Newsroom

Οι διακοπές στην Ελλάδα ολοκληρώθηκαν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις ξένοιαστες οικογενειακές διακοπές διαδέχτηκε το σκληρό πρόγραμμα προετοιμασίας που και εφέτος χαρακτηρίζεται από πρωτότυπο ασκησιολόγιο αλλά και πρακτικές υιοθετημένες από κορυφαίους αθλητές του στίβου.

Ο 34χρονος άσσος της Γιουβέντους δημοσιοποίησε στιγμιότυπα από την προετοιμασία του μαζί με τον ασημένιο Ολυμπιονίκη της Αθήνας 2004 Φράνσις Ομπικβέλου ο οποίος τον μαθαίνει πως να εκμεταλλεύεται τη δύναμη του για να έχει ταχύτητα μέσα στο γήπεδο.

Ο Ρονάλντο ευχαρίστησε τον Obikwelu στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, γράφοντας στους 173 εκατομμύρια οπαδούς του ότι ήταν μια "μεγάλη εμπειρία" για να εκπαιδεύσει μαζί με τον πορτογάλο Πορτογάλο που γεννήθηκε στη Νιγηρία.

Από Ronaldo έγινε Run-aldo

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύεται από τον Ρονάλντο, το Oμπικβέλου το βοηθάει στις επιταχύνσεις και στην τακτική που πρέπει να έχει στις κοντινές φάσεις που χρειάζεται ταχύτητα και εκρηκτικότητα και φυσικά ο Ρονάλντο απέκτησε νέο προσωνύμιο Run-aldo

.

T

Ο Oμπικβέλου απάντησε με μια εικόνα μαζί με τον Ρονάλντο στο Instagram, συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Ήταν μεγάλη χαρά να εκπαιδεύσω τον καλό φίλο μου @Cristiano».

T

Ο 40χρονος Ομπικβέλου είναι τριπλός πρωταθλητής Ευρώπης, δύο φορές στα 100 μέτρα και μία φορά σε 200 μέτρα. Επίσης κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Κριστιάνο ΡονάλντοΦράνσις ΟμπικβέλουποδόσφαιροΣπορ