Αθλητισμός|03.07.2019 12:16

Copa America: Το υπέροχο μήνυμα ενός μικρού Βραζιλιάνου στον Μέσι που έγινε viral (pic)

Newsroom

Το ποδοσφαιρικό μίσος μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής είναι... αιώνιο. Κρατά από τότε που οι δυο λαοί άρχισαν να κλοτσούν την μπάλα και να διαγωνίζονται για τα ηνία στη Νότια Αμερική και σ' ολόκληρο τον πλανήτη. Και δεν σβήνει ποτέ. Στην αγνή ψυχή όμως ενός μικρού παιδιού, δεν υπάρχει μίσος, φθόνος, κακία. Υπάρχει μόνο αγάπη και καθαρότητα ψυχής.

Την ώρα που ο χαμένος Λιονέλ Μέσι έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι από το στάδιο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε και νευριασμένος από τη διαιτησία (εξ ου και το πρωτοφανές ξέσπασμά του στα ΜΜΕ) μετά τη νίκη-πρόκριση της Βραζιλίας επί της Αργεντινής (2-0) στον ημιτελικό του Copa America, ένας μικρός Βραζιλιάνος, φορώντας τη φανέλα της Σελεσάο κρατούσε ένα χαρτόνι με ένα υπέροχο μήνυμα προς τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Μέσι. Οταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω αστέρι όπως εσύ». Τόσο απλό και συνάμα τόσο υπέροχο το μήνυμα που έγραψε ο μικρός Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι προφανές ότι δεν νοιάζεται για την αντιπαλότητα των δύο χωρών. Και πολύ καλά κάνει. Το ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να το βλέπουμε μέσα απ' τα μάτια και την ψυχή ενός μικρού αγοριού...

Δείτε τη φωτογραφία που έχει γίνει viral στα social media:

Εθνική ΑργεντινήςCopa AmericaΕθνική ΒραζιλίαςΛιονέλ Μέσι