Αθλητισμός|03.07.2019 16:41

Τι γύρευε μέσα στο Καμπ Νου η εκρηκτική ξανθιά παρουσιάστρια;

Newsroom

Εγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Dom-2» αλλά και από τη σχέση της πριν από έξι χρόνια με τον διεθνή άσσο Ντμίτρι Ταράσοφ. Το 2016 το ζευγάρι χώρισε εν μέσω φημών πως ο Ταράσοφ δεν ήταν... πιστός όμως η Όλγα Μπούζοβα είχε καταφέρει να ανοίξει τον κύκλο των γνωριμιών της στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε και με τα φυσικά προσόντα που είχε δεν χρειάζονταν να προσπαθήσει πολύ. Στο μεταξύ δέχτηκε προτάσεις για καριέρα στην τηλεόραση και έτσι εκτοξεύτηκε η φήμη της αλλά και οι ακόλουθοι της στο Instagram που φτάνουν τα 15,9 εκατομμύρια.

 

Πριν λίγες ημέρες η 33χρονη καλλονή έκανε το όνειρο της πραγματικότητα που δεν ήταν άλλο από το να πατήσει το χορτάρι του Καμπ Νου.

 

Η Ολγα Μπούζοβα ήταν προσκεκλημένη της Beko που είναι κεντρικός χορηγός της Μπαρτσελόνα. Το διήμερο της παραμονής της στην Βαρκελώνη η Ολγα Μπούζοβα συναντήθηκε με τους διοικούντες της Μπαρτσελόνα ενώ μαζί με τον Τζουλιάνο Μπελέτι παρουσίασαν μία σειρά από προϊόντα και παράλληλα έπαιξαν και ποδόσφαιρο στο χορτάρι της ιστορικής έδρας του ισπανικού συλλόγου.

 

Η Μπούζοβα φρόντισε να κρατάει ενήμερο το κοινό της εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει σύντομα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας ώστε να συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι.

  

ΜπαρτσελόναποδόσφαιροΣπορΟλγα Μπούζοβα