Αθλητισμός|03.07.2019 23:28

Αρης: Ξεκίνημα με βαριά ήττα (5-1) από τη Φορτούνα Σιτάρντ

Newsroom

Πολλά προβλήματα με το «καλημέρα» έδειξε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία ο Αρης. Οι Κίτρινοι ηττήθηκαν 5-1 από τη σαφώς πιο έτοιμη Φορτούνα Σιτάρντ, πληρώνοντας δύο νεκρά διαστήματα σε κάθε ημίχρονο. Παίζοντας με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, καθώς ακόμη υπάρχουν κενά στο ρόστερ, ο Αρης δέχτηκε τρία γκολ από το 16' μέχρι το 20' και μείωσε απλά με τον Ντιγκινί στο 36'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση βελτιώθηκε, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αρης έμεινε από δυνάμεις και οι Ολλανδοί με δύο γκολ στο 81' και στο 86' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Αρης (α' ημίχρονο): Κουέστα, Τζανακάκης, Τσαγκαλίδης, Ρόουζ, Βέλεθ, Μπάσα, Μπαγκαλιάνης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μαρτίνες, Ντιγκινί.

Αρης (β' ημίχρονο): Κουέστα, Δεληζήσης, Σόουζα, Κωνσταντινίδης, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Τζανακάκης, Τόνσο, Ιντέγε.

Ανακοινώθηκε ο Φετφατζίδης

Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του. Την Πέμπτη (3/7) ο Φετφατζίδης θα ενσωματωθεί στην αποστολή των κιτρινόμαυρων στην Ολλανδία. 

Super League 1προετοιμασίαΑρηςφιλικόποδόσφαιροΦορτούνα Σιτάρντ