Αθλητισμός|05.07.2019 01:05

Παναθηναϊκός: Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ προς τους… ηρωικούς κατόχους διαρκείας

Κώστας Γουλής

Μία πολύ σημαντική κίνηση επιβράβευσης προς τους -περίπου- 4.000, «ηρωικούς» κατόχους διαρκείας της περσινής, πολύ δύσκολης περιόδου προετοιμάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική σεζόν 2019-20, προκειμένου να κρατήσουν (και να αυξήσουν) τη συγκεκριμένη «βάση» φιλάθλων.

Συγκεκριμένα, από τον πρώτο κύκλο διάθεσης των νέων καρτών, όλοι όσοι ανανεώσουν τα διαρκείας τους θα έχουν μείωση μίνιμουμ 30%. Τα διαρκείας της επόμενης σεζόν θα βγουν μεταξύ 15 και 20 Ιουλίου, χωρίς να γίνεται διαχωρισμός χρονικά σε παλιούς και νέους κατόχους. Απλώς οι παλιοί κάτοχοι, θα έχουν ένα επιπλέον διάστημα και προτεραιότητα 10-15 ημερών, για να κλείσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θύρες και θέσεις του ΟΑΚΑ. Μαζί με τα διαρκείας της ΠΑΕ, θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών, προς τους νέους κατόχους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (ήδη «τρέχει» η περίοδος των ανανεώσεων), ενώ κατόπιν συμφωνίας με τον Α.Ο., ένα ποσό 50 ευρώ από κάθε κάρτα θα πηγαίνει υπέρ της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Έναν χαφ πριν την Ολλανδία

Οι ελλείψεις του «πράσινου» ρόστερ έχουν εντοπιστεί εδώ και δύο μήνες. Αν κάτι όμως δείχνει να «επείγει» ακόμη περισσότερο τους Νταμπίζα και Δώνη, αυτό είναι ο «αποψιλωμένος» άξονας της μεσαίας γραμμής, όπου έχουν απομείνει μόνο οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης, συν την… πιτσιρικαρία.

Λογική η προτεραιότητα που έχει δώσει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στα χαφ, με στόχο να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας μέχρι την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για το Οστερμπέικ της Ολλανδίας (15/7). Ο 30χρονος μεσοαμυντικός της Λιντς, Βουρνόν Ανίτα, ο 30χρονος κεντρικός χαφ Αρνόντ Ντζουμ (βασικός με το Καμερούν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής) κι ο 24χρονος δημιουργικός χαφ Γκαγιάς Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ, είναι αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο. Δύσκολες περιπτώσεις και οι τρεις που χρειάζονται χρόνο.

Ο Νταμπίζας πάντως έχει αρχίσει να εντείνει τις επαφές του με όλους, προσδοκώντας πρώτα ως την Κυριακή (7/7) να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Ζαχίντ, που αποτελεί και τον διακαή πόθο του Δώνη για το «8άρι».

ΟΑΚΑΒουρνόν ΑνίταSuperLeagueεισιτήρια διαρκείαςΠαναθηναϊκόςΑρνόντ ΝτζουμΓκίας Ζαχίντ