Αθλητισμός|04.07.2019 21:57

Ο ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ: Το τριπλό όφελος της συμφωνίας (vid)

Newsroom

Θέμα χρόνου είναι η επικύρωση της συμφωνίας της ΕΡΤ με τον ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «Δικέφαλου» στο ελληνικό πρωτάθλημα για την επόμενη τριετία. Το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων σε μια win win συμφωνία, τριπλού κέρδους, καθώς τα οφέλη θα είναι πολλά όχι μόνο για τους νταμπλούχους και τη δημόσια τηλεόραση αλλά και για τον Ελληνα φίλαθλο που θα έχει πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθεί δωρεάν και χωρίς περιορισμούς τους εντός έδρας αγώνες του αήττητου πρωταθλητή. Κάτι που μεταφράζεται σε 15 σημαντικά ματς στο γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ των οποίων και τα μεγάλα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Αρης.

Παράλληλα, η δημόσια τηλεόραση αποκτώντας το πανίσχυρο brand του ΠΑΟΚ ενισχύει σημαντικά, πέραν του κύρους της, το αθλητικό πακέτο που προσφέρει στους Ελληνες φιλάθλους και τηλεθεατές καθώς παράλληλα με τον «Δικέφαλο» θα μεταδίδονται από τη συχνότητα της ΕΡΤ και οι αγώνες του Παναθηναϊκού, του Αρη κι άλλων ελληνικών ομάδων, γεγονός που την καθιστά πλέον σε κυρίαρχο παίκτη στα τηλεοπτικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα, η ΕΡΤ ουσιαστικά εκπληρώνει τον ρόλο της και τον κοινωνικό χαρακτήρα που οφείλει να έχει, ενώ θα έχει και τη δυνατότητα σημαντικής αύξησης των εσόδων της μέσω νέων εμπορικών συμφωνιών.

Εξίσου επωφελής είναι η συγκεκριμένη συμφωνία και για τον ΠΑΟΚ καθώς πέραν του οικονομικού οφέλους που θα έχει, η εικόνα του πλέον θα μπαίνει δωρεάν σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ του OPEN


ΠΑΟΚποδόσφαιροSuperLeagueτηλεοπτικά δικαιώματαΕΡΤ