Αθλητισμός|05.07.2019 09:27

ΠΑΟΚ: Η ώρα για το πρώτο μεταγραφικό report του Αμπέλ Φερέιρα

Αντώνης Τσακαλέας

Η ώρα της πρώτης κρίσης του Αμπέλ Φερέιρα δεν θα αργήσει να έρθει, καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει από σήμερα (Παρασκευή 5/7) στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Κάρολ Σβιντέρσκι να είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Ο Πολωνός, αφού τις προηγούμενες ημέρες ενημερώθηκε για όλα όσα έχουν συμβεί κατά την απουσία του λόγω συμμετοχής στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21, συζήτησε με τους επιτελείς και αποφασίστηκε να επιστρέψει νωρίτερα στις προπονήσεις προκειμένου να μπει και εκείνος στο «μικροσκόπιο» του νέου κόουτς της ομάδας.

Ολα αυτά σε μια θέση που με την πρόσληψη του Φερέιρα, η συζήτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού ήρθε και πάλι στο τραπέζι. Βέβαια, αυτό συμβαίνει σε θεωρητικό επίπεδο, διότι την εντολή θα τη δώσει -αν το αποφασίσει- ο ίδιος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και μια σειρά ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνιστούν ως δεύτεροι επιθετικοί όπως είναι οι Στοχ, Πέλκας, Λάμπρου.

Στη μεσαία γραμμή, η ανάγκη προσθήκης ήταν ήδη καταγεγραμμένη πριν από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, και η κουβέντα δεν αφορά μόνο τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Σε αυτό το μέτωπο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν να ακούσουν από την Πόρτο τις σκέψεις για τον 26χρονο εσωτερικό μέσο. Είναι δεδομένο πως τα 12 εκατ. ευρώ που ζητούσαν οι Δράκοι τον Ιανουάριο έχουν μειωθεί, όμως ακόμα και αν ο πορτογαλικός σύλλογος πέσει στα μισά, και πάλι μιλάμε για ένα ποσό-ρεκόρ για τα δεδομένα του «Δικεφάλου του Βορρά». Κάτι που στην παρούσα βάση δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί.


προετοιμασίαΑμπέλ ΦερέιραΠΑΟΚ