Αθλητισμός|15.11.2018 20:53

Ματέο Γκαρσία: Νιώθω καλά στην Ελλάδα

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Ματέο Γκαρσία, o πρώτος σκόρερ του Αρη στο πρωτάθλημα με πέντε γκολ, μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «7.7 Radio» των Κανάριων Νήσων, για την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τη Λας Πάλμας, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του. 

Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε ευχαριστημένος στην Ελλάδα. «Νιώθω καλά. Έχουμε αρχίσει πολύ καλά την σεζόν και με έχουν βοηθήσει τα γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι», είπε.

Για τις ήττες στα τρία ντέρμπι τόνισε πως «δεν είχαμε τη τύχη για να πάρουμε βαθμούς με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Πάκο Ερέρα.

Πλέον, με τον νέο προπονητή θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωθούμε σαν ομάδα, γιατί ακόμα πάρα πολλά να αποδείξουμε». Εκανε λόγο για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παρότι στην Ισπανία δεν είναι διαδεδομένο.

«Υπάρχουν οι τρεις (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) που έχουν προβάδισμα για τον τίτλο, αλλά τα ματς είναι απρόβλεπτα», τόνισε και έκανε μια σύγκριση με τον Αραούχο, που γύρισε πλέον στη Λας Πάλμας. «Ο Σέρχιο ήταν πέρυσι στην Ελλάδα και τα πήγε πολύ καλά. Μιλάω μαζί του και όταν ήρθα στην Ελλάδα μου εξήγησε κάποια πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα το βιώνω. Ατομικά, θέλω να πάρω χρόνο συμμετοχής, να έχω ρυθμό, να αποκτήσω εμπειρία και έπειτα θα σκεφτώ τι θα συμβεί στο μέλλον».

Ο Ματέο μίλησε και για τον δανεισμό του στον Άρη και για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Λας Πάλμας: «Νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό. Σκέφτομαι τον Άρη προς το παρόν, πως να πετυχαίνω γκολ και να βελτιώνομαι. Η πιθανότητα να γυρίσω πάντα με ενθουσιάζει, γιατί είναι μια ομάδα που θαυμάζω. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ και σίγουρα αγωνιστικά φαίνεται ότι του έχω αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις».

Αρης