Αθλητισμός|06.07.2019 00:20

ΠΑΟΚ: Ωρα δεύτερου φιλικού, με αντίπαλο την (έτοιμη) Νόρτζελαντ

Αντώνης Τσακαλέας

Μετά από δυο προπονήσεις στις οποίες ο Αμπέλ Φερέιρα προσπάθησε να βάλει ακόμα περισσότερα τακτικά δεδομένα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του, ο ΠΑΟΚ θα δώσει το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, καθώς το μεσημέρι (16.00) του Σαββάτου (6/7) θα αντιμετωπίσει τη Νόρτζελαντ. Το πρωτάθλημα Δανίας αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (13-14/7), και ο βαθμός ετοιμότητας των αντιπάλων του ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος δυνατός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των νταμπλούχων έδωσε κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (5/7) βάση σε τακτικές συμπεριφορές που αφορούν το 3-4-2-1, το οποίο είναι μια από τις εναλλακτικές που αρέσκεται να εφαρμόζει, και προσπάθησε -με συνεχείς παρεμβάσεις την ώρα των ασκήσεων- να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές τον τρόπο με τον οποίο περιμένει από εκείνους να ανταποκριθούν.

Tο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Νόρτζελαντ, όπως συνέβη και στο φιλικό με την Αλκμάαρ, θα μεταδοθεί με live εικόνα από το PAOK TV.

Κατα τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, από μια προπόνηση έχασαν οι Βαρέλα και Πέλκας λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Κάρλος Σβιντέρσκι ενσωματώθηκε δέκα μέρες νωρίτερα από ότι αρχικά προβλεπόταν. Ο Πολωνός τέθηκε στη διάθεση του Φερέιρα, προκειμένου ο νέος τεχνικός να είναι σε θέση να σχηματίσει άποψη για τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ το συντομότερο δυνατό.

Δείτε στιγμυότυπα από τη χθεσινή ημέρα προπονήσεων του ΠΑΟΚ εδώ

SuperLeagueΠΑΟΚποδόσφαιροΑμπέλ Φερέιραπροετοιμασία