Αθλητισμός|07.07.2019 00:49

Αρης: Ηττα με 3-0 και στο δεύτερο φιλικό από τη Γάνδη στο Βέλγιο (vids)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αρης ηττήθηκε και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Βέλγιο από τη Γάνδη με 3-0 και αυτό που μπορεί να κρατήσει ο Σάββας Παντελίδης, είναι η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όταν η ομάδα του αγωνίστηκε με ορθολογικό σχήμα, παρά τις σημαντικές απουσίες και ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να δημιουργήσει και επιθετικά.

Η Γάνδη κατάφερε πάντως να προηγηθεί στο 28'. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Αρη με αρκετές αλλαγές, προβλήματα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, κόπωση και έλλειψη ρυθμού, δέχτηκαν δύο γκολ στο 79' με πέναλτι και στο 90' και η νίκη των Βέλγων πήρε μεγαλύτερη έκταση. Στο 64' ο τερματοφύλακας του Αρη απέκρουσε πέναλτι.

Ο Σάββας Παντελίδης μοίρασε το χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ δοκίμασε και δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, που απορρίφθηκαν. «Σίγουρα από το προηγούμενο φιλικό είδαμε μια βελτίωση, χωρίς να είμαστε κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι, είμαι σίγουρος», τόνισε ο τεχνικός του Αρη.

Αρης: Εμαν, Κωνσταντινίδης (46' Ρόουζ), Σόουζα, Βέλεθ (46' Δεληζήσης), Κόρχουτ (68' Τσαγκαλίδης), Μπάσα (74' Φετφατζίδης), Μπακούτσης (46' Ντουάρτε), Ντιγκινί (68' Γιουνές), Λάρσον (29' Μαρτίνες, 86' Κλεμέντε), Τόνσο (59' Μπακούτσης, 76' Μπαγκαλιάνης), Ιντέγε (63' Κιάλα, 81' Νιένγκου).

Δείτε το πέναλτι που απέκρουσε ο Εμαν:

T

Δείτε το δεύτερο πέναλτι της Γάνδης που μετατράπηκε σε γκολ:

T

Δείτε το τρίτο γκολ των Βέλγων:

T

Τραυματίστηκε ο Λάρσον

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών απασχολούν τον τεχνικό του Αρη, Σάββα Παντελίδη. Στη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε ο Ντάνιελ Λάρσον, που αποχώρησε στο 28' με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση του. Ανησυχία προκλήθηκε και για τον Τόνσο, που δέχτηκε μια δυνατή κλωτσιά και αντικαταστάθηκε. Στο Βέλγιο δεν ταξίδεψε ο Χαβιέρ Ματίγια, που έπαθε βαριά σύσπαση των μυών της σπονδυλικής στήλης εξαιτίας ψύξης, ενώ και ο Κουέστα για προληπτικούς λόγους έμεινε στο ξενοδοχείο.

προετοιμασίαΑρηςSuper League 1ποδόσφαιροφιλικόΓάνδη