Ολυμπιακός: Έρχεται ο Μάρκοβιτς για ιατρικά και υπογραφές
NewsroomΜία ακόμη μεταγραφική κίνηση ολοκληρώνει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός. Ο Σέρβος διεθνής -με την ομάδα των Ελπίδων- στόπερ της Παρτιζάν, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων».
Στα 19 χρόνια του (23 Μαρτίου 2000) θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της πατρίδας του και θα ρίξει άγκυρα στον Πειραιά για τα επόμενα 5 χρόνια. Η συμφωνία με την ομάδα του Βελιγραδίου είχε κλείσει εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο, υπήρξαν εκκρεμότητες με την πλευρά του ταλαντούχου αμυντικού, τα οποία ξεπεράστηκαν και φτάσαμε στη φάση των υπογραφών.
Λόγω εκλογών, πάντως, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα (8/7) οπότε θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν ότι ο Μάρκοβιτς θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού από τώρα και δεν θα δοθεί δανεικός σε άλλο κλαμπ.
Στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν με την Παρτιζάν έπαιξε σε 33 παιχνίδια και πέτυχε 3 γκολ. Εχει μπόι 185 εκατοστά και βάρος 73 κιλά. Η ομάδα του για να τον παραχωρήσει θα βάλει στο ταμείο της γύρω στο 1,5 εκατομμύριο €, ενώ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου