Αθλητισμός|07.07.2019 15:36

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Μάρκοβιτς για ιατρικά και υπογραφές

Newsroom

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση ολοκληρώνει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός. Ο Σέρβος διεθνής -με την ομάδα των Ελπίδων- στόπερ της Παρτιζάν, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων».

Στα 19 χρόνια του (23 Μαρτίου 2000) θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της πατρίδας του και θα ρίξει άγκυρα στον Πειραιά για τα επόμενα 5 χρόνια. Η συμφωνία με την ομάδα του Βελιγραδίου είχε κλείσει εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο, υπήρξαν εκκρεμότητες με την πλευρά του ταλαντούχου αμυντικού, τα οποία ξεπεράστηκαν και φτάσαμε στη φάση των υπογραφών.

Λόγω εκλογών, πάντως, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα (8/7) οπότε θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν ότι ο Μάρκοβιτς θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού από τώρα και δεν θα δοθεί δανεικός σε άλλο κλαμπ.

Στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν με την Παρτιζάν έπαιξε σε 33 παιχνίδια και πέτυχε 3 γκολ. Εχει μπόι 185 εκατοστά και βάρος 73 κιλά. Η ομάδα του για να τον παραχωρήσει θα βάλει στο ταμείο της γύρω στο 1,5 εκατομμύριο €, ενώ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης.


Σβέτοζαρ ΜάρκοβιτςμεταγραφέςποδόσφαιροSuperLeagueΟλυμπιακός