Αθλητισμός|07.07.2019 18:33

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο οδεύει στους Μιλγουόκι Μπακς με διετές συμβόλαιο

Newsroom

Η συμφωνία φαίνεται πως είναι οριστική. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετακομίζει στο ΝΒΑ και τους Μιλγουόκι Μπακς με διετές συμβόλαιο δίπλα στον αδελφό και MVP του πρωταθλήματος του Γιάννη. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του eurohoops, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον παίκτη που όμως είχε ζητήσει σχεδόν διπλασιασμό των απολαβών του.

Παράλληλα, είχε ακουστεί ότι ο Θανάσης θα αγωνιζόταν στο Summer League με τη φανέλα των «ελαφιών» ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ μέχρι και μια ημέρα πριν η πληροφορία περί επικείμενης συμφωνίας του άσου του Παναθηναϊκού με τους Μπακς διαψευδόταν. 

Αυτή, εφόσον κλείσει το deal, θα είναι η δεύτερη θητεία του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ. Είχε αγωνιστεί για λίγα παιχνίδια με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς τη σεζόν 2015-2016. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

οικογένεια ΑντετοκούνμπομπάσκετΘανάσης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςΠαναθηναϊκόςΓιάννης ΑντετοκούνμποNBA