Αθλητισμός|09.07.2019 15:18

Άρης: Ακυρο σε Ιμπάνιες, ψάχνει ξανά για αριστερό μπακ

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ακυρο στον Λουίς Ιμπάνιες ρίχνουν οι άνθρωποι του Αρη, καθώς ο Αργεντινός αριστερός μπακ δεν κατεβάζει τις υψηλές απαιτήσεις του και δεν υπάρχει περιθώριο συμφωνίας. Ο Αρης ψάχνει πλέον ξανά στην αγορά για αριστερό μπακ και πιέζεται να κλείσει γρήγορα ποδοσφαιριστή. Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος επιστρέφει στις εναλλακτικές επιλογές και προχωράει άμεσα, εκτός και αν επανέλθει ο εκπρόσωπος του Ιμπάνιες σε λογικά νούμερα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός Λούκας Σάσα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Αμέσως μετά θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να προλάβει να κάνει τις πρώτες προπονήσεις με τους συμπαίκτες του. 

Ικανοποίηση επικρατεί στον Αρη για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός δεξιός μπακ, δεν θα αγωνιστεί με την ΑΙΚ Στοκχόλμης στην Ευρώπη, καθώς έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Αραράτ. Αυτό σημαίνει πως αν δεν αγωνιστεί ούτε στο δεύτερο παιχνίδι, τότε θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Αρη κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού.

ποδόσφαιροΑρηςSuper League 1