Αθλητισμός|09.07.2019 15:00

Το γκολ της χρονιάς με σουτ από το πλάγιο άουτ μπήκε κατά τύχη (vid);

Newsroom

«Τρελάθηκαν» -και όχι άδικα- οι οπαδοί της Κασίμα Αντλερς με το γκολ που σημείωσε ο αριστεροπόδαρος Κοΐκε Γιούτα στο ντέρμπι του ιαπωνικού πρωταθλήματος με τους Γιουμπίλο Ιβάτα για το πρωτάθλημα J-League.

Η Κασίμα Αντλερς νίκησε με 2-0, αλλά το γκολ του Γιούτα έγραψε ιστορία και χαρακτηρίστηκε ήδη από τα πιο ωραία στην ιστορία του ιαπωνικού ποδοσφαίρου. Το γκολ σημειώθηκε στο 40ό λεπτό και με αυτό οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους με 2-0.

Γκολ κατά τύχη;

Η μεγάλη συζήτηση, όμως, που είναι ανοικτή στα social media δεν είναι άλλο από το εάν ο 22χρονος σκόρερ είχε πρόθεση να σκοράρει από τόσο δύσκολη θέση ή ήταν το αποτέλεσμα μίας προσπάθειας για σέντρα που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Μάλιστα αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Γιούτα ως επαγγελματίας αλλά επειδή δεν πανηγύρισε έξαλλα την επίτευξη του τέρματος πολλοί θεωρούν πως «η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πως το γκολ ήταν τυχαίο».

Μυστήριο και μετά τη δήλωση

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν το ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του δίνοντας το τροφή για ακόμα μεγαλύτερη κουβέντα. «Δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο και τα αποτελέσματα που φέρνουμε δεν είναι τυχαία» είπε ο Γιούτα αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και πιο περίεργα γκολ που έχουμε δει…

παράξεναποδόσφαιροΙαπωνίαΣπορ