Αθλητισμός|09.07.2019 18:46

Εριξε το…γάντι στην Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ η Παρί, θέλει Ουμτιτί στα ανταλλάγματα

Newsroom

Θα αποτελέσει πιθανότατα το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού. Ο Νεϊμάρ δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από το Παρίσι και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη για την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Ηδη, άρχισε να ασκεί πίεση, αδιαφορώντας για την πρώτη προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν και έδειξε πως θα περιμένει να τα βρουν οι δύο ομάδες.

«Η αλήθεια είναι πως συζητήσαμε με τον Νεϊμάρ, αλλά και με το περιβάλλον του. Η θέση όλων είναι ξεκάθαρη. Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με εμάς γι' ακόμα τρία χρόνια και μέχρι να φτάσει στην ομάδα κάποια πρόταση δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα. Ο Νεϊμάρ μπορεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν υπάρξει πρόταση που να μας ικανοποιεί όλους. Αλλά, μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να τον αγοράσει και σε ποια τιμή», σχολίασε σε γαλλικά ΜΜΕ ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο.

Ο Λεονάρντο έριξε το…γάντι προς την Μπαρτσελόνα. «Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διερευνητικές επαφές. Λένε πως θέλουν να αγοράσουν, αλλά δεν είναι selling club. Το είπε ο πρόεδρός τους, αλλά δεν γνωρίζω αν η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση να το κάνει», τόνισε ο συμπατριώτης του Νεϊμάρ, προαναγγέλλοντας μάλιστα και την τιμωρία του για την απουσία από την πρεμιέρα.

Στη Βαρκελώνη πάντως, θεωρούν πως τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» μάλιστα, η Παρί Σεν Ζερμέν θα ζητήσει να συμπεριληφθεί ο Σαμουέλ Ουμτιτί μεταξύ των ανταλλαγμάτων σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να αποκτήσει τον Νεϊμάρ. Ο Τόμας Τούχελ εμφανίζεται να προτιμά τον Γάλλο στόπερ συγκριτικά με τις επιλογές των Κουτίνιο και Ντεμπελέ.

ΝεϊμάρΜπαρτσελόναΠαρί Σεν Ζερμέν