Αθλητισμός|10.07.2019 17:52

Θύμα του καύσωνα και ο Μιλιτάο, έμεινε στη... μέση η παρουσίασή του από τη Ρεάλ (vid)

Newsroom

Οι τελευταίες ημέρες είναι οδυνηρές για όποιον ζει στην Ελλάδα. Το θερμόμετρο αγγίζει απίστευτα νούμερα και η ζέστη είναι αφόρητη. Το πρόβλημα με τις υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, καθώς ταλανίζει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ειδικά αυτές της Μεσογείου. Στάθηκαν μάλιστα τόσο εξοντωτικές, που σταμάτησαν μέχρι και την επίσημη παρουσίαση του Εντερ Μιλιτάο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος, απόκτημα της «Βασίλισσας» από την Πόρτο, πέρασε όλο το «τελετουργικό». Φωτογραφήθηκε στο γήπεδο, έβγαλε αναμνηστικές πόζες με την οικογένεια του και τον Φλορεντίνο Πέρεθ και στη συνέχεια κάθισε απέναντι στους εκπροσώπους του Τύπου για την παρουσίαση του. Όλα έβαιναν καλώς, ο Μιλιτάο μοίραζε χαμόγελα, αλλά κάποια στιγμή έδειξε να…χάνεται. «Ζαλίζομαι», ήταν το μόνο που ψέλλισε, προτού αποχωρήσει άμεσα από την αίθουσα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι εκπρόσωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, απέδωσαν την αδιαθεσία του στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά και στο άγχος του Βραζιλιάνου για την πρεμιέρα του με την ολόλευκη φανέλα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου. Από τότε που ήμουν μικρό παιδί ήθελα να παίξω στην Ρεάλ και με τη βοήθεια του πατέρα μου, της οικογένειάς μου, των μάνατζέρ μου, έφτασα σε αυτό το σημείο. Θα δίνω τα πάντα στο χορτάρι και ελπίζω να γράψω ιστορία εδώ. Γεια σου Μαδρίτη», ήταν τα μόνα λόγια που πρόλαβε να πει ο Μιλιτάο.

T

Ρεαλ ΜαδρίτηςΜιλιτάοποδόσφαιρο